Головна Новини Зірки персона "Мені байдуже на Україну": співак з нашої країни потрапив у гучний скандал
commentss НОВИНИ Всі новини

"Мені байдуже на Україну": співак з нашої країни потрапив у гучний скандал

Співак і саундпродюсер родом з України Іван Збараський здивував фанатів суперечливими думками

1 серпня 2023, 21:30 comments2104
Поділіться публікацією:

Відомий  музикант,  що є співаком та музичним продюсером родом  Іван Збараський (відомий за творчим псевдонімом Zbaraski), який народився на Тернопільщині  подивував своїх прихильників, висловивши таки суперечливі думки про українсько-російську війну.  Неоднозначне повідомлення було  оприлюднено   співаком  в соціальних  мережах.

"Мені байдуже на Україну": співак з нашої країни потрапив у гучний скандал

Іван Збараський (Zbaraski) (фото з відкритих джерел)

"Я втомився надихатися історіями людей, не знаючи навіщо і для чого, якщо я боягуз і боюся померти за Україну, боюся померти за когось. Мої пісні в основному про моє життя і те, який я класний, стильний, вайбовий коханець. Мені байдуже на Україну. Я сиджу тут і роблю вигляд, що я щось роблю, що я волонтерю і це добре. Мені все одно на Каховку і на трагедії кожен день. Я підключив збір до пісні [Zbaraski випустив нещодавно трек за мотивами російського теракту на Каховській ГЕС ред.], тому що так правильно. Я не знаю, яку мету переслідую, коли пишу пісні про себе, війну", –  про це написав музикант.

 Думки  співака  викликали  обурливі  коментарі під  постом, який  співак виклав, якщо врахувати  те, що музикант давно  комфортно мешкає на території  Нідерландів.

 Все це не одобрили  коментатори, що згадали співаку, що з самого  початку війни спокійно  мешкає   на території Нідерландів, що не йому  слід скаржитись на втому від військового вторгнення.  "Байдуже на Україну, Каховку, трагедії? Вибачте, але можна підбирати слова. Військові не втомилися? Отже. Дуже не емпатично. Завжди можна звернутися за психологічною допомогою, Якщо ви не витягаєте ‒ це ок", "Тому ви пишете в треку "я як Київ – не здаюся". Щоб що?", "Український психопат", — обурено пишуть   коментатори.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що співачка з України, яка продовжує виступати в Росії, впала прямо біля сцени у Москві

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Віктор

1 серпня 2023, 21:31

Ще одна дитинка без своїх мізків. Отак широко відомий у вузьких колах і пливе по життю, як трісочка в ополонці.


Новини