Головна Новини Зірки персона "Мені гидко": популярний виконавець зробив заяву про російськомовних українців
commentss НОВИНИ Всі новини

"Мені гидко": популярний виконавець зробив заяву про російськомовних українців

MELOVIN пригадав, як з батьками перейшов на українську мову

24 квітня 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

Відомий співак MELOVIN  сказав свою думку про  питання  мови в Україні.

"Мені гидко": популярний виконавець зробив заяву про російськомовних українців

MELOVIN (фото з відкритих джерел)

Як стверджує український виконавець  громадяни України повинні спілкуватись  виключно на державній мові, зокрема, коли перебувають  за межами країни. Він обурюється, що дехто продовжує говорити  мовою країни, яка  скоїла військове вторгнення на нашу територію.

"Мені гидко за українців, які в Європі розмовляють російською. Я йду з колегами, і я боюся. Я не розумію, хто це. Я не розумію, кого ви підтримуєте. Я не бачу, де українець. Я не розумію цього", — сказав MELOVIN, відповідаючи на запитання "Суспільного".

Співак ще розповів, що він сам до того, як розпочалась повномасштабна війна, спілкувався російською. Але  після 24 лютого 2022 року він та його батьки  почали говорити  українською  мовою.

"Ми перейшли на українську мову з батьками. Я думав, що їм буде складно. А вони перші сказали: "Ні, ми спілкуємося українською, все!" - підсумував  співак.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відома українська співачка відповіла, чи буде перекладати свої пісні на українську. Тіна Кароль зізналась, що не буде робити переклад своїх російськомовних хітів. Але співати ці пісні   вона теж не буде. З початку військового вторгнення  зірка вже не  співає свої  російські  хіти, хоч їх  у неї багато. Зараз   Кароль виконує пісні   лише  на українській мові. Відповідаючи на запитання представників YouTube-каналу NM, вона зізнається, що перекласти старі хіти – це дуже важка робота.  При  цьому,  виконавиця  розповіла, що їй подобається  ідея інших колег, які  переклали  власні російськомовні пісні  і в результаті мають  милозвучні треки. Як стверджує зірка, нині "на полиці" перед  нею  зібрані  хіти на російській, але  не всі з них можна перекласти.  При цьому вона не забороняє охочим  зробити спробу  перекладу її пісень,  нічого не матиме проти. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kira

24 квітня 2023, 22:09

Открытый поиск сeкc партнеров в вашем городе и по интересам, все анонимно и пока что беcплатно. Реально крутая штука, пользуйся ---- https://urlis.net/club


Новини