Головна Новини Зірки персона Мені страшно: зірка "Ліги сміху" відповів, чому не воює
commentss НОВИНИ Всі новини

Мені страшно: зірка "Ліги сміху" відповів, чому не воює

Фіма Костянтиновський назвав себе боягузом

27 грудня 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

Телеведучий  шоу  "Кохання на виживання" і учасник "Ліги сміху" Фіма Костянтиновський  пояснив, чому  він ще не в рядах ЗСУ, щоб захищати  свою країну на  війні.

 Мені страшно: зірка "Ліги сміху" відповів, чому не воює

Фіма Костянтиновський (фото з відкритих джерел)

Відповідаючи на запитання представників YouTube-каналу "Розмова" він чесно  признавсь, що йому просто страшно  відправитись  на передову.

"Я, наприклад, не на фронті, тому що мені є**ть як страшно. І я розумію, що тим, хто там, теж страшно. Коли пишуть "А чого не на фронті?"... Я намагаюся робити стільки, щоб мені було не соромно перед тими, хто зараз перебуває на фронті. Допомагати, наскільки я можу. Просто кожен повинен розуміти, що коли він боягуз, як я, не готовий піти на фронт, не готовий ризикувати життям, тоді ти повинен (допомагати в тилу, — ред", — говорить Фіма.

Він пояснив, що тепер головна  мета  кожної людини в тому, щоб вона була корисною. 

"Ти 100% не зробиш навіть подібне тут в тилу, тому що ти, як мінімум, тут не втратиш своє життя, але ти повинен максимально наблизитися до того, наскільки ти можеш бути корисним. Зараз бути корисним — це топ мета будь-якої людини", -  підсумував  телеведучий.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий український ведучий відповів, чи піде на фронтЗа словами знаного телеведучого та продюсера Юрія Горбунова, чесно він без роздумів  відправиться  на лінію  фронту,  коли   буде мати на руках повістку. Відповідаючи на  запитання Аліни Доротюк, телеведучий сказав, що ніколи не вмів стріляти, але коли буде потрібно, він буде  вчитись тримати в руках автомат. 

Знаний  те ведучий зараз переконаний, що має можливість  реалізувати  багато корисних справ для українських військовослужбовців. Але,  коли і йому потрібно буде йти в армію, то відправиться  і він.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

30 грудня 2023, 13:44

Причем, я на 1000% уверен, что ни Фиму, ни Горбунова ни прочих приближенных никто трогать не будет. Равно как и ментов, прокуроров, судей, депутатов. А в окопы,как всегда, погонят обычных слесарей, рабочих и трактористов. И их никто особо спрашивать не будет, хотят они или нет. Это потому что у нас демократическая страна и перед законом все равны, но некоторые немного более равны, чем другие.


Новини