Головна Новини Зірки персона Відомий український ведучий відповів, чи піде на фронт
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий український ведучий відповів, чи піде на фронт

Юрій Горбунов заявив, що стоїть на обліку

21 серпня 2023, 21:15
Поділіться публікацією:

За словами знаного телеведучого та продюсера Юрія Горбунова, чесно він без роздумів  відправиться  на лінію  фронту,  коли   буде мати на руках повістку. Відповідаючи на  запитання Аліни Доротюк, телеведучий сказав, що ніколи не вмів стріляти, але коли буде потрібно, він буде  вчитись тримати в руках автомат.

Відомий український ведучий відповів, чи піде на фронт

Юрій Горбунов (фото з відкритих джерел)

"Ми ж українці, ми живемо в Україні. Коли прийде такий варіант, що йдуть усі — підуть усі. Я не служив в армії, я ніколи не тримав в руках зброї. Якщо це треба буде зробити, я зроблю, у свої 53 роки, і це треба буде чомусь вчитися", — відповів Юрій Горбунов.

Знаний  те ведучий зараз переконаний, що має можливість  реалізувати  багато корисних справ для українських військовослужбовців. Але,  коли і йому потрібно буде йти в армію, то відправиться  і він.

"Зараз я розумію, що я можу більше зробити для наших військових за межами армії. Допомогти, провести, виступити. Якщо треба буде це робити, це всі будуть робити, тому що ми в таких умовах живемо. Ми живемо у війні і особливих у нас немає", — продовжив  продюсер.

Ще Юрй Горбунов  сказав, що  не був на ніяких  курсах та не вчивсь військовій справі. В  армії не був, адже  навчавсь в театральному  виші.  

"Я не проходив підготовчі курси, я стою на обліку, як і всі чоловіки. Підготовчих курсів немає, ну крім військової підготовки ще в радянській школі. Але я не служив, тому що я потрапив у той період, коли в театральному інституті припинили вже брати в армію хлопців, тому так воно все склалося. Тому до цієї справи я ні з якого боку не підходив, я її не знаю. Тому я максимально роблю те, що я вмію, те, що я можу. І поки я корисний — я це роблю. Треба буде по-інакшому — буде по-іншому", — підсумував  телеведучий.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що український співак розповів, чи готовий піти воювати на фронт

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини