Головна Новини Зірки персона Михайло Боярський госпіталізований з невідомим діагнозом
commentss НОВИНИ Всі новини

Михайло Боярський госпіталізований з невідомим діагнозом

Стало відомо про стан актора

17 лютого 2021, 09:21
Поділіться публікацією:

Відомий актор Михайло Боярський був госпіталізований з невідомим діагнозом. Незадовго до цього йому було зроблено щеплення від коронавірусу. Про це передає Telegram-канал Mash. 

Михайло Боярський госпіталізований з невідомим діагнозом

Подробиці госпіталізації Боярського - фото: з відкритих джерел

Так, за словами джерела, в понеділок, 15 лютого, Боярський поскаржився на погане самопочуття. У нього піднялася температура і з'явилися деякі симптоми ГРВІ. Стан актора насторожило його близьких і вони викликали йому швидку допомогу. Після цього він був госпіталізований. 

Через один день дружина Боярського актриса театру і кіно Лариса Луппіан вийшла на зв'язок і прокоментувала госпіталізацію свого чоловіка. Як виявилося, в медустанові артисту зробили тест на коронавірус. Однак результат був негативний. Відзначається, що трохи більше ніж тиждень тому Михайло Боярський робив вакцинацію від COVID-19 російською вакциною "Супутник V". 

Лариса Луппіан повідомила, що вона до цього часу не знає, що насправді сталося з її чоловіком. За її словами, в артиста була сильна слабкість і температура 38. Імовірно, причиною поганого самопочуття Боярського могла стати судинна реакція. Однак на цей момент так і залишається невідомим, що саме призвело до погіршення стану актора.

На сьогодні відомо, що кінозірка відчуває себе набагато краще і вже просить родичів забрати його з лікарні. Про це розповіла його сестра Катерина, передає Комсомольська правда.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що соліст "Руки вверх" розповів про серйозне захворювання. Також сайт інформував про смерть відомого актора, який зіграв в телесеріалі "Слід".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини