Головна Новини Зірки персона Михайло Єфремов повернеться на телеекрани
commentss НОВИНИ Всі новини

Михайло Єфремов повернеться на телеекрани

Серіал за участю засудженого актора буде доступний для перегляду у 2021 році

29 грудня 2020, 16:02
Поділіться публікацією:

Михайло Єфремов повернеться на телеекрани вже у 2021 році. Серіал "Політ", в якому актор зіграв головну роль буде доступний для перегляду в наступному році.

Михайло Єфремов повернеться на телеекрани

Михайло Єфремов - фото з відкритих джерел

"Політ" — психологічна драма режисера Петра Тодоровського, в якому Єфремов з'явиться разом з іншими популярними російськими акторами.

"Це історія про те, як один політ, який не стався, кардинально змінив життя кількох людей", — повідомляють в прес-службі телеканалу, на якому транслюватимуть серіал.

Сам режисер називає драму за участю Єфремова "історією про демонів", які співіснують разом з людиною та визначають її життя.

"Наші герої біжать від своєї долі, але ціна цієї втечі занадто висока", — наводить слова творця проекту прес-служба телеканалу.

Нагадаємо, що актор Михайло Єфремов відбуває покарання в колонії за вчинену дорожньо-транспортну пригоду, в результаті якої помер чоловік. Позашляховик Єфремова виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з іншою машиною. Відомо, що в момент аварії актор перебував в стані алкогольного сп'яніння. Артиста засудили на 7,5 років.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що вдова Сергія Захарова, що помер в результаті ДТП, показала лист, який Михайло Єфремов написав їй уже з в'язниці. За словами адвоката потерпілої сторони, цей лист здався родичам загиблого щирим і людяним.

Також відомо, що засуджений російський актор написав лист синові загиблого. У цій вісточці актор вкотре просить вибачення. Пише, що молиться, а ще розповідає про свої переживання і згадує, як сам 20 років тому втратив батька.








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини