Головна Новини Зірки персона Михайло Поплавський розповів, яка у нього пенсія
commentss НОВИНИ Всі новини

Михайло Поплавський розповів, яка у нього пенсія

Співак зізнався, що його пенсією розпоряджаються помічники

12 липня 2021, 16:55
Поділіться публікацією:








"Співаючий ректор" Михайло Поплавський зізнався, яка у нього пенсія. За його словами, розмір соціальної виплати становить близько 16-17 тисяч гривень. Про це співак і політик розповів в ефірі програми "Світське життя" з Катериною Осадчою.

Михайло Поплавський розповів, яка у нього пенсія

Михаил Поплавский (фото из открытых источников)

Ректор Київського університету культури повідомив журналістці, яка у нього пенсія. За його словами, точну суму виплат, які він отримує від держави, він не знає. Схоже, що Поплавського не надто турбує розмір соціальної виплати, адже, за його словами, цими виплатами займаються і розпоряджаються його помічники.

"Я навіть не знаю, я думаю, що як народний депутат отримую 16-17 тисяч гривень", — зізнався Михайло Поплавський.

Нещодавно народний артист України публічно заявив, що він завершує свою кар'єру в шоу-бізнесі і йде на пенсію. Народний депутат кількох скликань повідомив, що буде розвивати свій бізнес і рибалити. Тому що йому потрібно себе поберегти.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що Поплавський зняв новий кліп, де перетворив сало на золото. Співак представив несподівану версію кліпу на пісню "Сало", яка відома шанувальникам його творчості вже 20 років.

Співаючий ректор прийшов на презентацію в незвичайному вбранні: в жовтому костюмі, поверх якого накинув соболину горжетку c національною хустинкою і підвіску з написом "SALO" на золотому ланцюзі.

Головним частуванням на презентації стало сало. Над образами в кліпі Поплавського працювали стилісти, а також режисер Олена Вінярська. Вони поєднали національну символіку, традиції і сучасні тенденції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини