Головна Новини Зірки персона Мінус 45 кілограмів: Адель розкрила свій секрет схуднення
commentss НОВИНИ Всі новини

Мінус 45 кілограмів: Адель розкрила свій секрет схуднення

Британська виконавиця Адель розповіла, як їй вдалося схуднути на десятки кілограмів, не вдаючись до хірургічних процедур

11 жовтня 2021, 14:15
Поділіться публікацією:

33-річна популярна виконавиця Адель викликає захоплення у багатьох шанувальників своїм перевтіленням, адже співачці вдалося скинути 45 кілограмів. У новому інтерв'ю журналу Vogue вона розповіла про свій метод схуднення.

Мінус 45 кілограмів: Адель розкрила свій секрет схуднення

Адель (фото з відкритих джерел)

Британська артистка протягом двох років працювала над собою, але конкретної мети схуднути у неї не було. Насамперед її тренування і заняття спортом були пов'язані з психічним здоров'ям, коли вона займалася, то її тривожність зникала. Також артистка хотіла просто стати сильнішою і більше часу проводити без мобільного телефону.

Незабаром, за словами Адель, вона стала залежною від фізичних вправ, тому почала активно тренуватися по 2-3 рази на день. Вранці вона обирала силові тренування, потім йшла на прогулянку або бокс, а ввечері надавала перевагу кардіонавантаженню.

"Мені потрібна була залежність, щоб моя голова стала на місце. Це могло бути навіть в'язання, але я знайшла інше заняття", — сказала Адель.

Шанувальники були шоковані, коли взимку минулого року співачка вийшла на світський захід, оскільки вона не ділилася в соціальних мережах результатами свого схуднення і не документувала своє життя в Instagram.

Нагадаємо, що британська співачка Адель, яка навесні офіційно розлучилася з батьком свого сина Саймоном Конекі, насолоджується свободою і ходить на побачення. Виглядає красуня по-справжньому щасливою. Папараці сфотографували Адель після вечері з її новим бойфрендом, 39-річним спортивним агентом Річем Полом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що працівник банку Сачін Сінгх з індійського міста Бангалор, штат Карнатака, скинув 20,5 кілограма за сім місяців і поділився своїм методом схуднення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини