Головна Новини Зірки персона Молодший син Бекхемів вперше показав свою дівчину (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Молодший син Бекхемів вперше показав свою дівчину (ФОТО)

Наймолодший з трьох синів Вікторії й Девіда Бекхемів, 16-річний Круз вперше представив світу свою дівчину

30 серпня 2021, 15:40
Поділіться публікацією:

Ще один Бекхем представив громадськості свою дівчину. Цього разу всі говорять про 16-річного Круза, якого папараці підловили на музичному фестивалі, коли він йшов за ручку з якоюсь брюнеткою.

Молодший син Бекхемів вперше показав свою дівчину (ФОТО)

Фото: Круз Бекхэм/Instagram

За інформацією видання Daily Mail, наймолодший з трьох синів Девіда і Вікторії Бекхем зустрічається з 15-річною Блісс Чепмен і її сім'я досить відома у Великобританії. Вона — дочка колишньої моделі Розмарі Фергюсон і художника Джейка Чепмена.

Підлітки разом сходили на музичний фестиваль. На 16-річному Крузе була блакитна куртка з червоно-синіми вставками й штани темно-синього кольору в білу клітинку. А дівчина вибрала для заходу синю толстовку оверсайз, білу спідницю з квітковим принтом і чорні шкіряні кросівки, а свій образ доповнила косинкою салатового кольору, сережками-кільцями й коричневою сумкою.

Молодший син Бекхемів вперше показав свою дівчину (ФОТО) - фото 2

Фото: Getty Images

Відомо, що це перші публічні стосунки молодшого сина Бекхемів. А не так давно свою кохану, 18-річну модель Мію Ріган, представив його 18-річний брат Ромео Бекхем.

Нагадаємо, що влітку минулого року стало відомо, що старший син Вікторії та Девіда Бекхемів одружується з дочкою мільярдера. 22-річний Буклін освідчився своїй коханій Ніколі Пельтц, і тепер пара готується до весілля. Білу сукню 25-річній нареченій пошиє її майбутня свекруха.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Вікторія Бекхем є відомим модним дизайнером, тому не дивно, що її 10-річна дочка Харпер виявляє підвищений інтерес до маминих суконь. Нещодавно дівчинку побачили у розкішному вбранні з колекції Вікторії за весну-літо 2021 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини