Головна Новини Зірки персона MONATIK зробив пропозицію на даху
commentss НОВИНИ Всі новини

MONATIK зробив пропозицію на даху

За словами Дмитра Монатика, він власноруч спорудив ресторан, щоб вразити кохану

11 лютого 2021, 22:08
Поділіться публікацією:

Дмитро Монатік розповів, як завоював серце коханої. Такими подробицями співак поділився з сайтом "ТСН".

MONATIK зробив пропозицію на даху

MONATIK - фото з відкритих джерел

Український артист згадав, як домігся позитивної відповіді своєї дружини Ірини. За словами Монатика, він підкорив серце нареченої романтикою — пропозиція руки він зробив під час романтичної вечері на даху київської висотки.

"Все почалося на одній з дахів на проспекті Перемоги. В той день я нарешті зважився зробити пропозицію. Тоді спорудив своєрідний ресторан. Був один столик серед зелені і святкових ліхтарів, які вона дуже любить. Перед тим, як поставити найважливіше питання, я вперше прочитав вірш "Ти". Так ми офіційно стали сім'єю "- розповів Дмитро Монатик в інтерв'ю.

Артист має славу завидним сім'янином і, за його ж словами, "цінує кожен день, проведений з дружиною". Відзначимо, що Дмитро та Ірина в шлюбі вже п'ять років. Подружжя виховує двох синів — Данила і Платона.

Нагадаємо, фанати Дмитра не могли не помітити, що він сильно любить свою дружину і не боїться зайвий раз показати свої почуття або сказати про це. Так, Ірина вирішила здивувати фанатів, опублікувавши на своїй сторінці в соціальних мережах нову фотографію.

Дружина популярного українського виконавця позувала у відвертому вбранні з яскравим макіяжем. Вона сидить в кріслі і загадково дивиться в бік, закинувши ногу на ногу. Довге чорне плаття просто ідеально підкреслює її фігуру і розкішні ноги.
Фанати відразу ж оцінили сміливий образ Ірини Монатик і засипали її компліментами. Також приємних слів не пошкодували зірки українського шоу-бізнесу: Володимир Дантес написав "Вааау", Оля Цибульська — "Святі молюски", а Lida Lee — "Це дуже гаряче".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://tsn.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини