Головна Новини Зірки персона Моргенштерн одружився: з'явилися перші фото з весілля
commentss НОВИНИ Всі новини

Моргенштерн одружився: з'явилися перші фото з весілля

Відомий репер Моргенштерн, сьогодні, 31 серпня, одружився зі своєю коханою Діларою: з'явилися перші фото зі свята

31 серпня 2021, 20:15
Поділіться публікацією:

23-річний скандальний репер Моргенштерн в останній день літа гуляє весілля зі своєю 21-річною коханою Діларою Зінатулліною. У мережі вже з'явилися перші фотографії молодят.

Моргенштерн одружився: з'явилися перші фото з весілля

Моргенштерн и Ділара / фото: @influesii

Відомий реп-виконавець Моргенштерн, справжнє ім'я якого Алішер, нарешті одружився. І весілля вони з коханою перетворили на справжній перфоманс, вирішивши влаштувати його в ретро-стилі, зокрема з викупом нареченої, старомодними плакатами, кульками й наклейками на автомобілі, як в 90-ті роки. Таким чином, вони хотіли посміятися з пафосних весіль, які влаштовують відомі та багаті особистості.

Ділара була в пишній білій сукні фасону "рибка" з рюшами, а свій образ доповнила високою зачіскою з тіарою, невеликими сережками й легким макіяжем. А Моргенштерн заради коханої зняв з себе всі ланцюги та інші коштовності, переодягнувся в костюм і білу сорочку. Замість букета квітів наречений підніс майбутній дружині букет з льодяників "Чупа-чупс".

Молодята узаконили свої стосунки сьогодні, 31 серпня, в московському РАГСі й вирушили на вечірку, куди запрошені родичі та друзі знаменитостей.

Відзначимо, що Алішер і Ділара почали зустрічатися у 2018 році, але через деякий час вони розлучилися, оскільки Моргенштерн хотів вільних стосунків, а дівчина на таке не погодилася. І після низки короткострокових зв'язків репер вирішив повернутися до Ділари і та його пробачила, але зажадала серйозності й вірності з його боку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в липні 2021 року Моргенштерн зробив пропозицію своїй 21-річній коханій дівчині Діларі Зінатулліній. Знаменна подія відбулася прямо під час зйомок нового кліпу репера на очах у всієї знімальної групи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини