Головна Новини Зірки персона Моргенштерн зробив пропозицію своїй дівчині: що відомо про його обраницю
commentss НОВИНИ Всі новини

Моргенштерн зробив пропозицію своїй дівчині: що відомо про його обраницю

Репер зробив пропозицію прямо на зйомках свого кліпу

9 липня 2021, 23:04 comments3816
Поділіться публікацією:

Алішер Моргенштерн зробив пропозицію своїй 21-річній коханій дівчині Діларі Зінатулліній. Знаменна подія відбулася  прямо під час зйомок нового кліпу репера на очах у всієї знімальної групи. Про це пише hello.

Моргенштерн зробив пропозицію своїй дівчині: що відомо про його обраницю

Моргенштерн та його наречена (фото з відкритих джерел)

23-річний репер, прямо в спідній білизні, встав на одне коліно. Він простягнув коханій коробочку з обручкою і попросив її стати його дружиною. Ділара, яка сама ще на початку червня запропонувала Алішеру одружитися, на цей раз, звичайно, відповіла "так". Радісною новиною новоспечена наречена поділилася у своєму Instagram.

"На зйомках кліпу сталося те, чого я не очікувала. Ми часто говорили про сім'ю і весілля, я знала, що ми повинні скоро одружитися, але нам не хотілося робити це банальним способом. Хотілося, щоб цей момент був дійсно особливим, смішним, яскравим, несподіваним. Ідея зробити йому пропозицію першої здалася мені геніальною, я вирішила перетворити його жарти в реальну подію і не прогадала. Ми легенди," — розповіла вона передплатникам.

Окрім цього, дівчина  зізналася, що такий хід справ її все-таки збентежив, бо вона все-таки мріяла про романтичну пропозицію з боку коханого.

Відомо, що Алішер і Ділара познайомилися в Уфі, звідки вони родом, на вечірці у спільних друзів у 2017 році. Вони почали зустрічатися, і паралельно пішла в гору кар'єра артиста. Разом зі славою прийшла увагу інших жінок. Тож репер  запропонував своїй дівчині або вільні відносини, або вони розлучаються. Ділара не погодилася на таку пропозицію і вони розійшлися, хоча спілкуватися з Алішером вона не перестала. А навесні 2021 року пара знову зійшлася, Моргенштерн закотив для коханої шикарну вечірку з нагоди її 21-річчя, подарував валізу грошей і автомобіль.  Про цю історію співак  неодноразово розповідав у своїх інтерв'ю.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував своїх  читачів про те, скільки Гордон заплатив за піар в інстаграмі Моргенштерна.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини