Головна Новини Зірки персона "Можете не повертатися": Каменських дорікнули за від'їзд з України
commentss НОВИНИ Всі новини

"Можете не повертатися": Каменських дорікнули за від'їзд з України

Українська виконавиця Настя Каменських разом із чоловіком Потапом, які взяли із собою своїх мам, відлетіли з України до Іспанії

23 лютого 2022, 12:35 comments3839
Поділіться публікацією:

Популярна артистка Настя Каменських нарвалася на хвилю критики у соціальній мережі через те, що разом із коханим Потапом, а також матір'ю та свекрухою відлетіли з України на відпочинок до Іспанії.

"Можете не повертатися": Каменських дорікнули за від'їзд з України

Каменських і Потап / Фото: @kamenskux

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала пост, в якому зазначила, що дуже давно чекала на цю поїздку і планувала її практично щохвилини. Також зірка пообіцяла, що на її шанувальників чекає багато цікавого, і незабаром вона порадує їхньою новою прем'єрою.

Але фоловерам Насті Каменських не сподобався той факт, що виконавиця разом із сім'єю покинула рідну країну на тлі загроз Російської Федерації та загострення конфлікту на Донбасі.

Багато хто почав писати про те, що вони не патріоти: "Щури першими біжать з корабля. Можете не повертатися", "А слабо як Вакарчук на скляному мосту заспівати в такий складний період? Втекти в Іспанію і звідти дарувати пісні? Що ж ви як щури? тікаєте?", "Дуже патріотично, поїхати в поїздку, а в Інстаграмі постити прапори... Фу ((( Можна вже не повертатися!", "Що, теж звалила? Як тільки запахло смаженим, так одразу всі звалили за бугор", "Так, презентація пісні зараз дуже актуальна! Причому з Іспанії", "Не повертайся, "патріот". Живи в Іспанії зі своїм чоловіком", — написали в коментарях підписники.

”Можете не повертатися”: Каменських дорікнули за від'їзд з України - фото 2

Каменських поки що ніяк не відреагувала на хвилю хейту, лише опублікувала наступний пост, в якому написала: "My Ukraine" і завантажила відео, де розвивається український прапор на тлі Києва.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська артистка Настя Каменських повністю оголилася у басейні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

25 лютого 2022, 09:50

Они два обосаних сыкуна.

Владимир

23 лютого 2022, 12:46

Они всегда были чмошниками...ненавижу сук продажных...


Новини