Головна Новини Зірки персона Настя Каменських повністю оголилася в басейні (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Настя Каменських повністю оголилася в басейні (ФОТО)

Українська артистка Анастасія Каменських порадувала шанувальників новою пікантною фотографією в басейні

29 липня 2021, 13:15 comments1903
Поділіться публікацією:

34-річна українська виконавиця Настя Каменських любить демонструвати своє шикарне тіло і недавно порадувала підписників новим пікантним знімком.

Настя Каменських повністю оголилася в басейні (ФОТО)

Настя Каменських / Фото: @kamenskux

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала оголений кадр, на ньому Настя позує в басейні, спершись на борт. Оголені груди співачка прикрила руками, а голі сідниці злегка розмила за допомогою фотошопу. Волосся артистка зібрала в пучок і продемонструвала обличчя без макіяжу.

У публікації, яка зібрала понад 200 тисяч лайків, Настя Каменських написала, що дуже любить прокидатися під звуки природи. Перш ніж почати новий день, вона плаває в прохолодному басейні й ніжиться на сонечку.

Настя Каменських повністю оголилася в басейні (ФОТО) - фото 2

"Красива", "Настя яка ж ти гарна", "Навіщо ж розмили таку красу?", "Чудово", "Така молоденька", "Ось все зіпсувала цим каламутним фільтром", "Це розкіш, починати день не поспішаючи й в задоволення", "Просто богиня", — написали фоловери.

Нагадаємо, популярна артистка Настя Каменських є частим користувачем соціальної мережі Instagram, тому регулярно виставляє свої яскраві та сміливі фотографії. Нещодавно знаменитість поділилася знімком, який розбурхав уяву шанувальників. Співачка стояла перед об'єктивом в одних трусиках з білим мереживом, а оголені груди прикрила руками.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 42-річна популярна артистка Ані Лорак відправилася у відпустку в сонячну Туреччину разом зі своєю 10-річною дочкою Софією, і поділилася першими кадрами в купальнику. Виконавиця позувала в басейні в золотистому бікіні, демонструючи свій пишний бюст та струнку талію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини