Головна Новини Зірки персона Можна порівняти з групою "Ласковый май": у чому феномен Вєрки Сердючки
commentss НОВИНИ Всі новини

Можна порівняти з групою "Ласковый май": у чому феномен Вєрки Сердючки

Український продюсер назвав Андрія Данилка генієм

26 листопада 2020, 21:06 comments1256
Поділіться публікацією:








Відомий український продюсер і генеральний директор компанії mamamusic Юрій Нікітін розповів про всіх артистів, з якими він працював. Він зізнався, що найбільше пишається проектом з Андрієм Данилко, так як сценічний образ Вєрки Сердючки став відомим у всьому світі.

Можна порівняти з групою "Ласковый май": у чому феномен Вєрки Сердючки

Андрій Данилко. Фото: rbc.ru

Про це він розповів в новому випуску СЛАВА. Нікітін поділився, що встиг попрацювати з Іриною Білик, Ольгою Горбачовою, групою "НеАнгели" та Андрієм Данилко — саме в його адресу прозвучало найбільше компліментів від українського продюсера.

Так, він упевнений в тому, що феномен Вєрки Сердючки — це неймовірна харизма, щира любов до глядачів і величезна унікальність.

"Данилко — це геній. Геній, яких народжується 1 на мільйон. Хоча, ні — рідше. На одному з інтерв'ю мене запитали, які існують аналоги Сердючки. Я не згадав жодного. Данилко можна порівняти з групою "Ласковый май" або Володимиром Висоцьким", — заявив Нікітін.

Він додав, що той рівень популярності, якого вдалося досягти Андрію — це любов шанувальників на культурологічному рівні, тому що він "свій" для українського народу. Саме тому про нього пам'ятають і говорять, навіть в моменти, коли Данилко призупиняє свою творчу діяльність.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, відомий український співак зізнався, що жив з Андрієм Данилко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини