Головна Новини Зірки персона На конкурсі "Міс Всесвіту" намагалися "помирити" українку і росіянку (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На конкурсі "Міс Всесвіту" намагалися "помирити" українку і росіянку (ФОТО)

Усанова була не рада такому знайомству

9 листопада 2023, 23:10
Поділіться публікацією:

Вже 18 листопада відбуватиметься   конкурс краси "Міс Всесвіт". Прийматиме  це масштабне шоу краси   Сальвадор.  Красуні з усіх країн світу вже  приїхали на локацію, деякі навіть  познайомились.

На конкурсі "Міс Всесвіту" намагалися "помирити" українку і росіянку (ФОТО)

Ангеліна Усанова (фото з відкритих джерел)

Нашу країну на цей  раз  представляє Ангеліна Усанова. Українка  вже  була на вечірці-відкритті, де її  розмістили поруч з  конкурсанткою  з РФ. Таке розміщення не  дуже сподобалось   українській учасниці, що було  видно по   виразу її обличчя.

На вечірку російська конкурсантка  вибралась в  платті  багряного кольору. Тому образ  росіянки  показавсь  символічним, адже  саме її країна  кожного дня бомбить  міста і  села  України, влаштовуючи геноцид  українських громадян.

Там   учасниця з РФ   сказала, що представляє  державу  з "найбільшою культурою". Але вона  не згадала, що тепер російська культура  — означає обстрілювати, мародерити  та нищити українців.

Українка Ангеліна Усанова   перемогла в конкурсі Міс-Україна- 2023. Представляє нашу  країну на міжнародному конкурсі "Міс Всесвіт 2023" 18 листопада 2023 року, який проходитиме  в Сан-Сальвадорі.

Ще  вона відома, як  співачка, автор пісень та музики. Пише і  співає пісні  про  мир, екологію та кохання. Усанова має статус майстра йоги.

На конкурсі ”Міс Всесвіту” намагалися ”помирити” українку і росіянку (ФОТО) - фото 2
На конкурсі ”Міс Всесвіту” намагалися ”помирити” українку і росіянку (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про черговий скандал на сцені "Міс Всесвіт"Нещодавно в американському місті Новий Орлеан  проходив  фінал конкурсу краси "Міс Всесвіт".  Не зважаючи на  війну, яку розв’язала і продовжує вести Російська Федерація,  делегатка цієї країни  Анна Ліннікова  брала  участь у відборі.  

Представниця Росії була одягнута  в рожевий  купальник   та мала накидку  молочного кольору. В момент  позування  на сцені дівчина  показала середній палець, і після цього, усміхаючись,  залишила сцену  шоу. 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини