Головна Новини Зірки персона На співачку з України накинулася перехожа у Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

На співачку з України накинулася перехожа у Москві

Співачка Йолка знімалася в кліпі, але не так, як цього хотілося перехожій

11 лютого 2024, 23:35 comments3077
Поділіться публікацією:

Колишня українка, а тепер російська співачка   Йолка, яка вже давно живе і працює в РФ і не засуджує  жорстоку  війну  терористичної  країни на своїй  батьківщині, продовжуючи  веселити своїми піснями мешканців РФ, стала учасницею  неприємної  ситуації на території   терористичної  Москви.

На співачку з України накинулася перехожа у Москві

Співачка Йолка (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє   російський  пропагандистський  телеграм-канал  Звездач,  співачка з представниками  своєї команди  відзнімала свою проходку на вулиці, але  росіянці, яка спостерігала за зйомками, те. як виконує це співачка,  не сподобалось:

"Треба мати стрибучість якусь! Молода ж. Ну, коли в польоті. А то пішла, як ця...", — висловилась, наче  експерт, мешканка міста.

"Критику Йолка сприйняла спокійно і на другий дубль виправилася, а жінка залишилася задоволена", — написали російські журналісти.

До слова, артистка Йолка, яка народилась в Ужгороді, ще ні разу нічого не сказала про  війну  в  своїй колишній країні. Тим більше, що  артистка не тільки нікого не засуджує, але   мовчки продовжує розважати і  веселити своїми концертними виступами мешканців РФ. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що співачка з України впала прямо біля сцени у МосквіОпальна виконавиця  Анна Сєдокова, що  забула  про свою країну і  зараз виступає в Росії, під час концерту  впала  неподалік сцени. Вона  запланувала  виступ в російській столиці,  але ось  "налажала" ще до початку концертного дійства. 

Зрадниця  поділилась   своїми "стражданнями" з представниками  російських ЗМІ. Як стверджує  Сєдокова, вона  оступилась і полетіла зі сходинок, бо  мала намір  помахати своїй донечці  перед тим, як вийти  на сцену.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини