Головна Новини Зірки персона На Великдень Софія Ротару звернулася до шанувальників українською мовою
commentss НОВИНИ Всі новини

На Великдень Софія Ротару звернулася до шанувальників українською мовою

Софія Ротару порушила мовчання у світле християнське свято Воскресіння Христового

16 квітня 2023, 22:45
Поділіться публікацією:

Зіркова  виконавиця Софія Ротару  у Великдень поспілкувалась зі своїми фанатами та всіма співгромадянами — явище  в час війни рідкісне. Співачка, яка завжди  була оточена численними  шанувальниками, зараз  мешкає практично самотньо.

На Великдень Софія Ротару звернулася до шанувальників українською мовою

Софія Ротару (фото з відкритих джерел)

Але не привітати  всіх зі святом, яке має особливе і святе  місце в серці кожного  православного  християнина, вона  не змогла.

Тому звернулась до шанувальників українською мовою.

У сторіс  зірки  привертає увагу  святкова світлина   — є тут пасочка, перепелині яйця  та гілочки верби.  Саме так Ротару  вітає  всіх з Великодніми святами.

"Любові вам, надії, сили і віри! Христос Воскрес!"- написала зірка.

До військового вторгнення  її родина, як і багато  інших, збиралась разом в домі зірки. Але цього року Великдень  буде не таким радісним — онуки за кордоном, і додому не навідаються.  Ще в сім'ї   сина Ротару  Руслана сталось нещастя — померла його теща, що раніше   часто гостювала  разом з домашніми  зірки.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Софія Ротару "послала" росіян в Дубаї. Зіркова виконавиця Софія Ротару відмовилась  виступити на корпоративі для росіян в Дубаї, хоч вони пропонували шалену суму гонорару. .За словами  російської  моделі  Анни Калашникової, на яку посилаються  російські  ЗМІ, зірці називали велику суму — 100 тисяч євро за те, щоб вона заспівала, проте Ротару не погодилась.Як каже Калашникова,  зірка  дуже переживає за війну в  своїй країні і  тому не може зібратись. При цьому, співачка  раніше казала, що вона аполітична, але з початком повномасштабної війни  РФ,  Ротару знаходиться  в  своїй країні, надає допомогу  ЗСУ і реагує на  жахіття  військового вторгнення.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини