Головна Новини Зірки персона Надія Дорофєєва зізналася, чи готова до нових стосунків
commentss НОВИНИ Всі новини

Надія Дорофєєва зізналася, чи готова до нових стосунків

Українська виконавиця Надія Дорофєєва відверто розповіла, чи готова до нових стосунків

22 квітня 2022, 01:20
Поділіться публікацією:








Минулого місяця одна з найкрасивіших пар українського шоубізнесу – Надія Дорофєєва та Володимир Дантес повідомили шанувальників про те, що більше не разом. Таке рішення знаменитості, як виявилося, прийняли ще до війни. Українська співачка вперше прокоментувала цю новину та зізналася, чи готова до нових стосунків.

Надія Дорофєєва зізналася, чи готова до нових стосунків

Надія Дорофєєва (фото з відкритих джерел)

У програмі "Зірковий шлях" популярна артистка розповіла, що коли почалася війна, вони з Володимиром уже розійшлися і їм було складно приховувати від усіх цей факт. Друзі почали ставити багато питань, цікавилися, як вони й чи всі з ними в порядку.

Надія підкреслила, що завжди була зі своїми шанувальниками дуже щирою і вирішила, що більше немає сенсу приховувати від них правду і настав час поставити крапку. Разом із Володимиром вони написали пост, у якому розповіли, що розлучилися, але залишаються у добрих стосунках.

Також артистка зізналася, що вже готова до нових стосунків, але зараз вона просто хоче додому.

До речі, Надії Дорофєєвої вже почали приписувати роман з ресторатором Михайлом Кацуріним, який через кілька днів після заяви співачки про розлучення з Дантесом, оголосив про своє розлучення з дружиною Дашею.

Нагадаємо, український співак Володимир Дантес також нещодавно прокоментував своє розлучення з Дорофєєвою. Він наголосив, що все класно, треба йти далі. Їм з екс-коханою вдалося зберегти добрі спогади та вдячність один до одного.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська співачка Надія Дорофєєва та Володимир Дантес оголосили про своє розлучення, не пояснивши причин: що про це думають їхні зіркові друзі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини