Головна Новини Зірки персона Розлучення Дорофєєвої та Дантеса: що про розставання пари думають їхні друзі
commentss НОВИНИ Всі новини

Розлучення Дорофєєвої та Дантеса: що про розставання пари думають їхні друзі

Українська співачка Надія Дорофєєва та Володимир Дантес оголосили про своє розставання, не пояснивши причин: що про це думають їхні зіркові друзі

1 квітня 2022, 01:25 comments1252
Поділіться публікацією:

Одна з найкрасивіших пар українського шоубізнесу – Надія Дорофєєва та Володимир Дантес нещодавно оголосили про своє розставання, чим шокували шанувальників. Чому знаменитості зважилися на такий непростий крок та ще й під час війни невідомо. Їхні зіркові друзі поділилися своїми припущеннями щодо цього.

Розлучення Дорофєєвої та Дантеса: що про розставання пари думають їхні друзі

Чому розлучаються Дорофєєва та Дантес (фото з відкритих джерел)

Український шоумен Олексій Дурнєв у програмі "Життя відомих людей" розповів, що дізнався про цю новину особисто від Володимира Дантеса за кілька днів до того, як вони оголосили про це у соціальній мережі. Ведучий запитав у друга, як справи у Наді, на що співак зазначив, що з нею все гаразд. Однак вона не разом з ним, тому що вони розлучилися.

Дурнєв зізнався, що не став розпитувати про причини, бо вони дорослі люди й самі розберуться в усьому. Але припустив, що, можливо, таке сталося через те, що у Наді та Володимира пройшли почуття.

Своїми думками щодо розставання зіркової пари поділився й Олексій Завгородній ("Позитив"), який 10 років разом із Надею виступав у групі "Время и Стекло". На шоу "Комендантське чос" він заінтригував шанувальників, змусивши їх думати, що артистка пішла до іншого чоловіка. І армія шанувальників почала відразу ж припускати, на кого ж Надя могла проміняти Дантеса.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що багато зірок періодично влаштовують "питання-відповідь" у своїх сторіз в Instagram. Один із підписників Дантеса поставив йому запитання: "Ви колись лаялися з Надею, щоб аж до розлучення?" На це співак відповів, що він розлучався з Дорофєєвою вже тричі за все їхнє сімейне життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини