Головна Новини Зірки персона Надя Дорофєєва перефарбувалася так, що сама злякалася (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Надя Дорофєєва перефарбувалася так, що сама злякалася (ФОТО)

Українська співачка, ексучасниця «Время и Стекло» Надія Дорофєєва кардинально змінила зачіску

4 жовтня 2021, 12:30 comments1823
Поділіться публікацією:

31-річна популярна артистка Надія Дорофєєва іноді експериментує зі своєю зовнішністю і постає перед шанувальниками в різних образах. Нещодавно знаменитість знову перефарбувала волосся.

Надя Дорофєєва перефарбувалася так, що сама злякалася (ФОТО)

Надя Дорофєєва (фото з відкритих джерел)

Співачка продемонструвала фотографії нового образу на своїй сторінці в соцмережі Instagram, зізнавшись, що коли вранці зайшла у ванну кімнату, то злякалася, забувши, що перефарбувала волосся зі світлого у темно-каштановий колір. Особливою деталлю нового іміджу Наді Дорофєєвої є біле пасмо.

Українська зірка зізналася, що перебуває у стресовому стані, коли щось змінює у своїй зовнішності, тому поки ще не звикла до нової себе, адже навіть кілька прибраних міліметрів кінчиків волосся дають їй відчуття кардинальних змін.

Шанувальники оцінили новий імідж виконавиці: "Надя, тобі дуже пасує цей колір", "Ти у всіх кольорах чудесна", "Мені дуже подобається новий колір твого волосся! Ти — красуня", "Ухти, тобі дуже пасує цей колір волосся!", "Мені одній здається, що Наді з будь-якими волоссям добре",  Дуже красиво", — пишуть фоловери у коментарях.

Надя Дорофєєва перефарбувалася так, що сама злякалася (ФОТО) - фото 2


Нагадаємо, українська співачка Dorofeeva поділилася знімками ню, зробленими на відпочинку в Туреччині. Там вона відпочиває зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом. Красуня встигла наробити не тільки купу фото у бікіні, але й більш відвертих. Зокрема, вона позувала коханому топлес.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська виконавиця Надія Дорофєєва продемонструвала струнку й підтягнуту фігуру в стильному образі.

Читайте також, що популярна артистка Надія Дорофєєва поділилася архівною фотографією з дитинства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини