Головна Новини Зірки персона Дорофєєва блиснула фігурою в коротких шортах і топі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дорофєєва блиснула фігурою в коротких шортах і топі (ФОТО)

Українська виконавиця Надія Дорофєєва продемонструвала струнку фігуру в стильному образі

18 липня 2021, 13:25
Поділіться публікацією:

31-річна популярна артистка Надія Дорофєєва прогулялася Одесою в спокусливому образі, похвалившись стрункою і підтягнутою фігурою.

Дорофєєва блиснула фігурою в коротких шортах і топі (ФОТО)

Надя Дорофєєва / Фото: @nadyadorofeeva

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram знаменитість опублікувала кілька знімків, на яких позує в білих коротких шортах з високою талією і бахрамою внизу від українського бренду Ksenia Schnaider. Їх вартість становить майже 7 тисяч гривень. Шорти вона доповнила топом сіро-фіолетового кольору і білою жилеткою з накладними кишенями.

Трендовий look співачки ідеально підкреслив її струнку талію і довгі ніжки. Свій літній образ Надія Дорофєєва також доповнила масивним кольє від компанії Acne Studios і сонцезахисними окулярами.

Публікація співачки за два дні зібрала понад 130 тисяч лайків і безліч компліментів від шанувальників: "Який стиль. Неймовірна", "Яка красива", "Шикарна", "Надя, ти як завжди красуня", "Ікона стилю", "Шикарна фігура", "Найкраща співачка", "Клас, ти як завжди красуня", — написали фоловери.

Не утримався від коментаря і чоловік виконавиці Володимир Дантес: "Опік очей від такої краси".

Дорофєєва блиснула фігурою в коротких шортах і топі (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що спокуслива Надя Дорофєєва вміє ефектно підкреслити свої форми вдалими нарядами. Фото красуні в купальнику завжди викликають особливий трепет і ажіотаж серед її шанувальників. Нещодавно знаменитість опублікувала кадри в ніжно-рожевому бікіні, похвалившись фігурою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська співачка Надія Дорофєєва поділилася відвертим знімком у мережі, показавши труси чорного кольору із зображенням скорпіона й татуювання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини