Головна Новини Зірки персона Намагалися втекти до Молдови: як син та онук Софії Ротару хотіли покинути Україну (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Намагалися втекти до Молдови: як син та онук Софії Ротару хотіли покинути Україну (ВІДЕО)

На ділянці україно-молдовського кордону в Могилів-Подільському затримали групу із 9 осіб

8 березня 2022, 21:45 comments1442
Поділіться публікацією:

В понеділок, 7 березня, неподалік  ділянки українсько-молдавського кордону в районі  міста Могилів-Подільський українськими прикордонниками  були затримані  9 українців, які намагалися здійснити спробу незаконно перейти державний кордон України. Про це інформує  "Українська правда", посилаючись на джерело  Служби безпеки України.

Намагалися втекти до Молдови: як син та онук Софії Ротару хотіли покинути Україну (ВІДЕО)

Син та онук Софії Ротару хотіли втекти (фото з відкритих джерел)

В групі затриманих перебувало вісім громадян призовного віку, супроводжував їх так званий "поводир" — мешканець Молдови. Всі українці на човні робили спробу  переправитись на молдовську територію. Прикордонники  їх всіх  затримали.

Поміж українських "біженців", які мали бажання осісти в Молдові, на фотографіях можна пізнати  Руслана Євдокименка та Анатолія Євдокименка — сина та внука популярної української виконавиці  Софії Ротару.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що син Софії Ротару показав елітний сімейний особнякСин виконавиці Руслан Євдокименко виклав в соціальних мережах світлини улюбленого сімейного будинку. Вони  зроблені з двору котеджу, де любить  здійснювати прогулянки зіркова співачка.  На світлинах можна побачити, засніжений сад навколо будинку. Неподалік  доріжки розміщені гарні маленькі ліхтарики. Розкішний котедж Ротару слід шукати в населеному пункті П'ятихатки, відразу за відомою  Конча-Заспою, неподалік  села Козин. Площа будинку чимала – майже 1500 квадратних метрів. Новобудову Софія Ротару придбала 16 років тому.  В той час на ділянці знаходився  зруб з дерева, який  будівельники потім обмурували  цеглою. Від цього  будинок тільки виграв і набрав ознак респектабельності. Навколо котеджу виконавиця  висадила блакитні ялинки та туї.   



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Харьковчанин

9 березня 2022, 01:00

ЕЛИТА!!!


Новини