Головна Новини Зірки персона Наомі Кемпбелл вперше вийшла в світ після народження доньки
commentss НОВИНИ Всі новини

Наомі Кемпбелл вперше вийшла в світ після народження доньки

51-річна модель стала гостею премії BET Awards

29 червня 2021, 08:26
Поділіться публікацією:

Супермодель вперше відвідала публічний захід після того, як повідомила світу про народження своєї доньки. Світський прийом відбувся в Лос-Анджелесі. Його щорічно організовує телеканал Black Entertainment Television. Про це повідомляє

Наомі Кемпбелл вперше вийшла в світ після народження доньки

Наомі Кемпбелл (фото з відкритих джерел)

HELLO.

27 червня в театрі Microsoft в Лос-Анджелесі відбулася церемонія вручення премії BET Awards. Щорічно її влаштовує телеканал Black Entertainment Television і нагороджує зірок і видатних особистостей за досягнення у сферах кіно, музики, спорту та інших. Причому традиційно номінантами премії стають афроамериканці та інші представники національних меншин США.

Серед почесних гостей вечора — 51-річна супермодель Наомі Кемпбелл. Для "чорної пантери" цей вихід став першим з моменту народження дочки — про народження першої дитини модель повідомила півтора місяця тому. На премію Наомі прийшла в золотій сукні Gucci. До слова, у неї була особлива роль — вона оголосила переможця в одній з номінацій.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" повідомляв своїх читачів про те, що 18 травня супермодель Наомі Кемпбелл розповіла всьому світу, що вперше стала матір'ю. На світ з'явилася дочка, ім'я якої поки тримається в таємниці. Також "чорна пантера" ретельно приховує батька дитини. Таблоїдам не вдалося дізнатися жодних подробиць про їх стосунки та народження дитини.

З поповненням в сім'ї Наомі привітали Марк Джейкобс, Ріккардо Тиші й Донателла Версаче, головний редактор британського Vogue Едвард Еннінфулл, актриси Зої Салдана і Софі Тернер, співачка Рита Ора, моделі Єва Герцигова, Хелена Крістенсен, Адут Акеч і багато інших.

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини