Головна Новини Зірки персона Нареченого відомої голлівудської акторки вбила рідкісна хвороба
commentss НОВИНИ Всі новини

Нареченого відомої голлівудської акторки вбила рідкісна хвороба

Сандра Буллок познайомилася з ним у 2015 році

8 серпня 2023, 21:25
Поділіться публікацією:

Знаменитість  Сандра Буллок переживає важку втрату – помер її  наречений, 57-річний Брайан Рендалл.  Саме з ним  зірка  зустрічалась ще  з 2015 року. Сандра дала згоду  стати його дружиною, але щаслива подія не відбулась в її житті, 5 серпня її обранця не стало.

Нареченого відомої голлівудської акторки вбила рідкісна хвороба

Сандра Буллок з нареченим (фото з відкритих джерел)

Майбутній чолові   знаменитості  пішов з життя  з причини  рідкісного захворювання. Ще кілька років  тому  він  дізнавсь, що він хворий на  БАС — бічний аміотрофічний склероз. До цього часу   медичні світила  не знаходять  спосіб  вилікувати це захворювання, хворі, яким  встановлюють  саме такий діагноз, вмирають за короткий проміжок часу,   3-5 років.

Повідомлення  про смерть нареченого Сандри Буллок вже підтверджують представники  зірки. Рідні покійного Рендалла, надаючи коментар  для ABC News зазначають, що  відомий фотограф  як міг, приховував  дані про свою хворобу від своїх  фанатів.

"Ми безмірно вдячні невтомним лікарям, які разом з нами боролися з цією хворобою, і вражаючим медсестрам, які часто жертвували своїми родинами, щоб бути з нами", — відзначають  рідні  американця.

Як інформують  ЗМІ, Буллок  познайомилась  із популярним  фотографом зі США в 2015 році. Вони  не часто говорили про свої  почуття, зате  часто з'являлись в публічних місцях  разом.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що померла відома співачка Шинейд О'Коннор. Відома ірландська виконавиця Шинейд О'Коннор померла у віці 56 років. Деталі смерті відомої вокалістки та композиторки поки що не розголошуються. 

Шинейд Марі Бернадетт О'Коннор народилася 8 грудня 1966 року в передмісті Дубліна, Ірландія. Батьки розлучилися, коли Шинейд була ще маленькою. Вона була складним підлітком. Після вилучення зі школи, Шинейд потрапила до притулку. А у 15 років вона кинула навчання заради музики.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини