Головна Новини Зірки персона Померла відома співачка Шинейд О'Коннор
commentss НОВИНИ Всі новини

Померла відома співачка Шинейд О'Коннор

Після прийняття у 2018 році ісламу її також знають під новим ім'ям Шухада Садакат

26 липня 2023, 21:50 comments1034
Поділіться публікацією:

Відома ірландська виконавиця Шинейд О'Коннор померла у віці 56 років. Деталі смерті відомої вокалістки та композиторки поки що не розголошуються. Про смерть співачки, як повідомляють "Коментарі", заявили у виданні Irich Times.

Померла відома співачка Шинейд О'Коннор

В 2018 році Шинейд О'Коннор прийняла іслам, змінивши ім'я на Шухада Садакат

Шинейд Марі Бернадетт О'Коннор народилася 8 грудня 1966 року в передмісті Дубліна, Ірландія. Батьки розлучилися, коли Шинейд була ще маленькою. Вона була складним підлітком. Після вилучення зі школи, Шинейд потрапила до притулку. А у 15 років вона кинула навчання заради музики.

Коли їй було 18 років, її мати загинула у ДТП. 1985 року Шинейд перебралася до Лондона, де її музична кар'єра досить швидко пішла вгору. 1987 року вийшов її перший альбом The Lion the Cobra, який критики оцінили дуже високо. Широку популярність співачці приніс кавер на пісню Прінса Nothing Compares To You.

О'Коннор пішла зі сцени 2003 року, заявивши, що хоче вивчати теологію. Загалом вона випустила понад 10 альбомів та 30 синглів. Одружена Шинейд була чотири рази. У неї четверо дітей: дочка Ройсін Уотерс (1996) та троє синів – Джейк Рейнолдс (1987), Ієшуа Бонадіо (2006) та Шейн (2004–2022).

У 2017 році Шинейд зізналася, що страждає на біполярні розлади і її відвідують думки про самогубство. У 2018 році вона прийняла іслам та змінила ім'я. У січні 2022 року співачка пережила величезну трагедію — її 17-річний син Шейн наклав на себе руки. При цьому артистка в інтерв'ю говорила, що дуже близька до того, щоб здійснити суїцид. Рік тому Шинейд відмінила всі свої виступи і останні роки життя боролася із онкологічним захворюванням.

Тим часом, РФ передала "привіт" НАТО.

Над окупованими територіями нависла ще одна страшна загроза.

А український співак уперше розповів, чому не пішов на фронт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини