Головна Новини Зірки персона "Народ, працюйте над собою": українська співачка здивувала відвертим знімком
commentss НОВИНИ Всі новини

"Народ, працюйте над собою": українська співачка здивувала відвертим знімком

Популярна співачка Анастасія Приходько викликала фурор новим пікантним фото

25 грудня 2020, 22:23 comments1518
Поділіться публікацією:

"Народ, працюйте над собою": українська співачка здивувала відвертим знімком

Анастасія Приходько. instagram.com/prykhodko_official

Відома українська виконавиця Анастасія Приходько приємно приголомшила своїх шанувальників, опублікувавши на своїй сторінці в соціальних мережах відвертий знімок.

Співачка вирішила влаштувати собі святкову фотосесію, вибравши для цього ванну з пелюстками квітів. На знімку знаменитість лежить у ванній, на ній чорний шовковий топ і видно її сідниці.

Під сміливою фотографією артистка поділилася своїми враженнями про 2020 рік. Так, Анастасія зізналася, що на цей рік у неї були трохи інші плани. Наприклад, вона хотіла знову повернутися в творчість, але поки цьому не судилося збутися. Тому що поки вона планувала, як буде виглядати її новий сценічний образ, в аеропорту вона дізналася про пандемію коронавірусу.

"Чи збудуться вони, я не знаю. Але, я все ж буду чекати закінчення карантину і починати працювати! P.S. До того ж тут це фото, запитаєте ви? Резюмую коротко свій підсумок! Це фото, а точніше моя оголена половинка, як би натякає: мені плювати на думку хейтерів і невдах, які, можуть тільки виливати свою отруту, обговорюючи чуже життя. Народ, працюйте над собою! Робіть так, як вважаєте зі своїм життям, розгрібайте свої завали. І так буде вам щастя в новому 2021! PS Ну, а фото красиве, погодьтеся", — зізналася Приходько.

Нова фотографія української зірки викликала справжній фурор в коментарях. Підписники зазначили, що вона виглядає просто чудово.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Аліна Гросу зізналася, що їй не вистачає колишнього чоловіка. Популярна виконавиця в інтерв'ю виданню "Телеграф" розповіла про ті подробиці свого життя, про які до сих пір говорити не наважувалася. Так, знаменитість вперше поділилася, що рішення про розлучення було поспішним. Гросу пояснила, що в їхніх стосунках були різні періоди: вони то сходилися, то знову розлучалися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини