Головна Новини Зірки шоу бізнес «Греммі-2021»: найнезвичайніші вбрання червоної доріжки (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Греммі-2021»: найнезвичайніші вбрання червоної доріжки (ФОТО)

Церемонія Греммі-2021 проводилася на 5 паралельних сценах

15 березня 2021, 11:35
Поділіться публікацією:

Минулої ночі в Лос-Анджелесі світові знаменитості зібралися на грандіозну подію — церемонію вручення "Гремі-2021". Зірки пройшлися по червоній доріжці й похвалилися своїми яскравими вбраннями. Хто запам'ятався найбільше?

«Греммі-2021»: найнезвичайніші вбрання червоної доріжки (ФОТО)

Греммі-2021 (фото з відкритих джерел)

Дуа Ліпа

Британська співачка з'явилася на заході в напівпрозорій сукні Versace в рожевому відтінку. Верхню частину блискучого вбрання прикрашало зображення метелика. Свій образ Дуа Ліпа доповнила босоніжками на високих підборах і яскравим макіяжем. До слова, знаменитість пішла додому зі статуеткою за "Кращий поп-альбом".

«Греммі-2021»: найнезвичайніші вбрання червоної доріжки (ФОТО) - фото 2

Біллі Айліш

Співачка любить дивувати публіку своїми екстравагантними вбраннями. На "Греммі-2021" Біллі Айліш прийшла в рожевому костюмі від Gucci з абстрактним чорно-сірим принтом. Свій тотал-лук зірка завершила панамою, рукавичками й навіть захисною маскою в тон. Бунтарка отримала статуетку в номінації "Найкращий запис року".

«Греммі-2021»: найнезвичайніші вбрання червоної доріжки (ФОТО) - фото 3

Тейлор Свіфт

Популярна співачка прийшла на свято в короткій сукні Oscar de la Renta, яке було повністю прикрашене аплікаціями квітів. Їй дісталася перемога в номінації "Найкращий альбом року".

«Греммі-2021»: найнезвичайніші вбрання червоної доріжки (ФОТО) - фото 4

Lizzo

Співачка Lizzo особливо підготувалася до премії, може просто скучила за вечірнім заходам, але в цей вечір вона позувала фотографам аж в трьох сукнях. Найбільше запам'ятався  наряд від Balmain сорбетно-рожевого кольору з рюшами та розрізом.

«Греммі-2021»: найнезвичайніші вбрання червоної доріжки (ФОТО) - фото 5

Фібі Бріджерс

Найбільш екстраординарний образ вибрала для івенту співачка Фібі Бріджерс. Вона одягла готичну чорну сукню Thom Browne, прикрашену масивною 3D-вишивкою у формі скелета.

«Греммі-2021»: найнезвичайніші вбрання червоної доріжки (ФОТО) - фото 6

Ноа Сайрус

Співачка позувала в епатажній білій сукні Schiaparelli з величезним драпіруванням ззаду, яке створювала додатковий фон образу. Інтернет-користувачі миттєво порівняли сукню з постільною білизною і почали жартувати про те, як важко буває вибратися з ліжка, навіть заради церемонії "Греммі".

«Греммі-2021»: найнезвичайніші вбрання червоної доріжки (ФОТО) - фото 7

Гаррі Стайлз

Тріумфатор вечора за "Найкраще соло-виконання в стилі поп" Гаррі Стайлз дивував публіку ретро-образом від Gucci. Під строкатий піджак музикант замість сорочки вибрав "дідову" жилетку, а фінальним штрихом образу став пурпурний боа.

«Греммі-2021»: найнезвичайніші вбрання червоної доріжки (ФОТО) - фото 8

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якими нарядами дивували зірки на премії "Золотий глобус-2021".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини