Головна Новини Зірки персона У золотистому бікіні: 42-річна Ані Лорак вразила фігурою (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У золотистому бікіні: 42-річна Ані Лорак вразила фігурою (ФОТО)

Українська виконавиця Ані Лорак похвалилася сонячними кадрами з Туреччини, на яких позує в одному бікіні

27 липня 2021, 14:55 comments1160
Поділіться публікацією:

42-річна популярна артистка Ані Лорак відправилася у відпустку в сонячну Туреччину разом зі своєю 10-річною дочкою Софією, і поділилася першими кадрами в купальнику.

У золотистому бікіні: 42-річна Ані Лорак вразила фігурою (ФОТО)

Ані Лорак / Фото: @anilorak

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала кілька знімків, на яких позує в басейні й біля нього в золотистому бікіні, демонструючи свій пишний бюст, засмагле тіло і струнку талію. Ані Лорак відзначила, що насолоджується сонячними променями й налаштовується на позитивну хвилю. Свій "пляжний" образ популярна виконавиця доповнила сонцезахисними окулярами, світлим манікюром, а волосся прибрала назад.

У золотистому бікіні: 42-річна Ані Лорак вразила фігурою (ФОТО) - фото 2

Публікація Ані Лорак менше ніж за добу зібрала понад 170 тисяч лайків і безліч коментарів, в яких одні шанувальники захоплюються її струнким тілом, а інші — звинувачують в пластичних операціях: "Яка краса", "Нереально красива", "Дуже гаряче", "Красуня! Гарного відпочинку", "Це законно бути такою шикарною?", "Занадто багато фотошопу", "Коли груди встигли збільшити? Не встигнеш стежити за новинами", "Ось це буфера накачала", "Це все не натуральне", — написали фоловери.

Нагадаємо, в кінці червня в одному з московських клубів мав відбутися концерт 42-річної української артистки Ані Лорак. Але співачка у супроводі охорони покинула будівлю, а виступ було скасовано.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 47-річна актриса, зірка фільмів "Ескобар" і "Пірати Карибського моря" Пенелопа Крус продемонструвала розкішну фігуру на пляжі Сардинії (Італія). Знаменитість була в чорному злитому купальнику французької марки Eres, який ідеально підкреслив її струнку талію і пишний бюст.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Влад

27 липня 2021, 14:48

Вона більше схожа на ПОВІЮ ніж на співачку з ботексними ГУБАМИ та силіконовими вставками в груди...!!!


Новини