Головна Новини Зірки персона Настя Каменських у червоній сукні зачарувала фанатів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Настя Каменських у червоній сукні зачарувала фанатів (ФОТО)

Українська виконавиця Настя Каменських продемонструвала шанувальникам яскравий новорічний образ

21 грудня 2021, 19:25
Поділіться публікацією:

34-річна популярна артистка Настя Каменських приміряла розкішний образ, що ідеально підійде для святкування Нового року.

Настя Каменських у червоній сукні зачарувала фанатів (ФОТО)

Настя Каменських / Фото: @kamenskux

На своїй сторінці в Instagram знаменитість поділилася фотографією, де позує у гарній сукні червоного кольору без рукавів, але із сексуальним вирізом на нозі, що надає її образу яскравості та жіночності. Свій look Настя Каменських доповнила масивними блискучими сережками, фірмовими локонами та ефектним макіяжем із чорними стрілками та коричневою помадою на губах.

Настя Каменських у червоній сукні зачарувала фанатів (ФОТО) - фото 2

Піст української співачки, в якому вона поділилася варіантами подарунків на Новий рік, менше ніж за добу зібрав понад 45 тисяч лайків і безліч коментарів: "Красуня з приголомшливою усмішкою", "Настя, ти красуня, твоя посмішка сліпуча", "Оце вогонь", "Дуже красива", "Чудова", "Неймовірна!", "Шикарна сукня, красуня Анастасія", — написали фоловери.

Нагадаємо, що 34-річна українська артистка Настя Каменських активно веде соціальні мережі та любить приміряти різні образи, радуючи шанувальників новими кадрами. Нещодавно знаменитість опублікувала в Instagram знімок показавши стильний look.

Раніше видання "Коментарі. Київ" повідомляло, що Настя Каменських опублікувала нову фотографію у соціальних мережах, на якій вона позує з оголеною спиною у ванній. Під знімком співачка написала, що не може уявити свого ранку без спорту, душу та смачного сніданку.

Читайте також, що Олексій Потапенко (Потап) розповів, що нормально ставиться до пікантних знімків своєї дружини Анастасії Каменських у соціальних мережах. Репер зазначив, що йому тільки лестить той факт, що його кохана може похвалитися такою фізичною формою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини