Головна Новини Зірки персона «Жінка-кішка»: Каменських зачарувала новим образом (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Жінка-кішка»: Каменських зачарувала новим образом (ФОТО)

Популярна українська виконавиця Настя Каменських похвалилася новим стильним образом, продемонструвавши фігуру

23 листопада 2021, 21:00
Поділіться публікацією:

34-річна українська артистка Настя Каменських активно веде соціальні мережі та любить приміряти різні образи, радуючи шанувальників новими кадрами. Нещодавно знаменитість опублікувала в Instagram знімок, показавши стильний look.

«Жінка-кішка»: Каменських зачарувала новим образом (ФОТО)

Настя Каменських / Фото: @kamenskux

Настя Каменських похвалилася гарним образом, який би ідеально підійшов для вечірки чи новорічного корпоративу. На фотографії вона позує у шкіряній сукні чорного кольору, яка ідеально підкреслила принади її фігури. У сукні також є горловина та довгі рукави, які роблять образ більш елегантним. Свій look популярна виконавиця доповнила масивними сережками, чорними босоніжками на тонкому підборі та ефектним макіяжем, а волосся зірка зібрала у хвостик.

Яскравий контраст додали кадру червоні стіни, між якими стояла знаменитість.

Публікація Каменських за добу зібрала понад 28 тисяч лайків та безліч захоплених коментарів від шанувальників: "Жінка-кішка", "Ти дуже шикарна дівчина", "Стильний образ", "Вам йде! Дуже стильно", "Красуня", "Ну левиця ж", "Богиня".

«Жінка-кішка»: Каменських зачарувала новим образом (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що українська виконавиця Настя Каменських опублікувала в мережі пікантний кадр, на якому прикрила руками свої голі груди, а сідниці злегка розмила за допомогою фотошопу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що влітку популярна виконавиця Настя Каменських позувала в образі мексиканки, зачарувавши своєю розкішною сукнею з вишивкою.

Також читайте, що українська актриса, перша "Холостячка" країни Ксенія Мішина продемонструвала розкішний образ, ставши гостею на вечорі прем'єр від медіагрупи StarlightMedia.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини