Головна Новини Зірки персона Тарзан грубо звернувся до Зеленського: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Тарзан грубо звернувся до Зеленського: що відомо

Тарзан, який не приховує свою підтримку Путіна, потрапив у курйозну ситуацію

10 січня 2023, 22:30 comments12258
Поділіться публікацією:

Популярний у РФ стриптизер і чоловік виконавиці  Наташі  Корольової Тарзан записав звернення  до українського глави держави. При цьому, грубо звертаючись до президента України, стриптизер називає його "Вовою", тому  не всі користувачі  зрозуміли до кого саме  адресоване звернення російської  знаменитості.

Тарзан грубо звернувся до Зеленського: що відомо

Тарзан потрапив у скандал (фото з відкритих джерел)

Це слова  Сергія Глушко (справжнє ім'я Тарзана) з його звернення:

"Под санкциями нам жить не ново, в оч*о себе засуньте список, Вова. Уж скоро мракобесию конец придет, тебя задушит твой же, тобою уничтоженный народ". 

Мабуть, ця цитата Тарзана має відношення до  підписаного Володимиром Зеленським та оприлюдненого "чорного списку"  виконавців-путіністів, з РФ,  в якому є  Кіркоров, Галустян, Міхалков, Олександр Пресняков і  так само  Сергій Глушко.

Проте прихильники  Тарзана так і  не зрозуміли  якого саме Вову російська знаменитість мала на увазі.

Тарзан грубо звернувся до Зеленського: що відомо - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лоліта заговорила українською мовою та звернулася до ЗеленськогоКілька днів тому український президент ввів санкції, які торкнулися 119 росіян, зокрема, і виконавців, яким заборонено в’їзд  до України.  Деякі висловились з цього приводу.  Зокрема,  російська співачка Лоліта Мілявська. Свої думки з цього приводу  вона оприлюднила у відеоролику в соціальних мережах. Лоліта ще потягалась в ліжку і не чула про санкції та список колег, які, як і вона попала туди. Санкційний список їй переслав знайомий.  Виконавиця кілька разів  відвідала тимчасово окуповані Крим і Донецький регіон, з цієї причини  Лоліту  занесли до бази "Миротворець". Після 24 лютого зірка  не коментувала війну, а весною написала, що українська влада їй зрадила, бо заборонила  перетнути український кордон. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини