Головна Новини Зірки персона Навіщо дружина і дочка Уілла Сміта поголилися налисо (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Навіщо дружина і дочка Уілла Сміта поголилися налисо (ФОТО)

Дружина і дочка голлівудського актора Уілла Сміта зважилися на сміливий вчинок і одночасно поголилися практично налисо

14 липня 2021, 09:35 comments1354
Поділіться публікацією:

Напередодні свого 50-річчя Джада Пінкетт-Сміт, дружина голлівудського актора, зірки фільмів "Люди в чорному" і "День незалежності" Уїлла Сміта, а також його 20-річна Уіллоу зважилися кардинально змінити імідж і обстригли своє волосся.

Навіщо дружина і дочка Уілла Сміта поголилися налисо (ФОТО)

Дружина і дочка Уілла Сміта (фото з відкритих джерел)

Такою новиною дружина актора поділилася у себе на сторінці в Instagram, опублікувавши фотографію свого нового образу. Джада зазначила, що на такий сміливий вчинок її підштовхнула дочку, яка напередодні обрізала своє волосся практично налисо. Можливо, таким чином, вона вирішила підтримати свою матір, адже дружина Уїлла Сміта страждає на рідкісне захворювання, при якому у неї стрімко випадає волосся, через це вона часто ховала зачіски під чалмами.

У соціальній мережі 20-річна Уіллоу натякнула, що зробила подарунок своїй матері, зважившись на кардинальні зміни в зовнішності: "Подарунок чистий, коли він даний від серця потрібній людині в потрібний час і в потрібному місці, і коли ми нічого не очікуємо натомість", — написала дівчина в Instagram.

Фоловери дружини Смітта відреагували на таку новину і відзначили, що разом з дочкою вони мають чудовий вигляд: "Такі красиві", "Це чудово. Волосся не визначає, хто ми. Ваш світ щойно засяяв яскравіше", "Ви завжди виглядаєте дуже красиво, міс Смітт", "Ти така гарна, що все це не має значення".

Нагадаємо, що у квітні 2021 року дружина і дочка актора Уілла Сміта зізналися в сексуальному потязі до представниць своєї статі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 52-річний актор Уілл Сміт показав шанувальникам фотографію з "пивним" животиком, зазначивши, що через карантин він себе запустив і знаходиться в гіршій формі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ioiuouio

18 липня 2021, 02:27

https://pustaka.mybluemix.net/new/video-hb-1.html https://pustaka.mybluemix.net/new/video-hb-2.html https://pustaka.mybluemix.net/new/video-hb-3.html https://pustaka.mybluemix.net/new/video-hb-4.html https://pustaka.mybluemix.net/new/video-hb-5.html https://pustaka.mybluemix.net/new/video-hb-6.html https://pustaka.mybluemix.net/new/video-h7.html https://pustaka.mybluemix.net/new/video-h8.html https://pustaka.mybluemix.net/new/video-h9.html https://pustaka.mybluemix.net/new/video-h10.html https://pustaka.mybluemix.net/new/video-h11.html https://pustaka.mybluemix.net/new/video-h12.html https://pustaka.mybluemix.net/new/video-h13.html https://pustaka.mybluemix.net/new/video-h14.html

sdfgfdsadfg

17 липня 2021, 18:22

https://www.gurtong.net/ixo/video-c-v-s-viv-hd.html https://www.gurtong.net/ixo/video-c-v-s-liv-lol.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-i-li-x.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-i-li-xq.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-w-lp-x.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-w-lp-xq.html


Новини