Головна Новини Зірки персона Найбагатша співачка в Україні розповіла, скільки у неї нянь і помічників
commentss НОВИНИ Всі новини

Найбагатша співачка в Україні розповіла, скільки у неї нянь і помічників

Зірка має двох покоївок, гувернантку та костюмера

22 листопада 2021, 22:50 comments1001
Поділіться публікацією:

Одна з найбагатших українських виконавиць Камалія зі своїм чоловіком-мільярдером  Мохаммадом Захуром ростять доньок Мірабеллу та Арабеллу. Допомагають з побутовими та щоденними клопотами заможній родині  декілька людей. Про побутові справи заслужена артистка країни говорила в  програмі "Зірковий шлях" на каналі "Україна".

 Найбагатша співачка в Україні розповіла, скільки у неї нянь і помічників

Камалія (фото з відкритих джерел)

За словами артистки, родині готує один кухар. Мають двох покоївок, гувернантку та костюмера. Живуть ці працівники  в окремому будинку. Камалія вже  й звільняла декого. Зокрема, через неохайність

За словами зіркової гості, вони – люди охайні, гидливі. Камери відстежували роботу персоналу. Покоївка, ганчіркою, якою витирає стіл, витерла воду з підлоги.

 Ще одного разу, каже виконавиця, їх няня залишила дівчинку, коли вона була ще крихітною,  на ліжку в кімнаті і кудись вийшла.

 Малючка впала з ліжечка, вибила собі  кілька зубчиків. Жахливо, дівчинка була в крові.

 Разом з тим, зіркова мама сказала, що вже подумує про освіту своїх доньок. Звичайно, що вона хоче, щоб вони навчались за кордоном.

За її словами, вони з чоловіком Захуром сперечаються  на рахунок Великої Британії. Тому що там незвично для співачки починається ранок: з шампанського, коктейлів, далі п'ють коктейлі, які горять, потім горілка, віскі. Такі гулянки протягом дня. Біля пабів вже лежать. Для 44-річної моделі та співачки "це дико". Вона призналась, що не звикла до такого.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що найбагатша співачка України розповіла про відпочинок в БуковеліНайбагатша співачка України, дружина відомого мільярдера Мохаммада Захура Камалія поділилася, як проходить їх сімейний відпочинок в Буковелі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини