Головна Новини Зірки персона Найбагатший музикант десятиліття потрапив у реанімацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Найбагатший музикант десятиліття потрапив у реанімацію

Музикант повідомив фанатам, що вже йде на поправку

6 січня 2021, 10:35
Поділіться публікацією:

55-річний американський репер Андре Ромеллу Янг, більш відомий під сценічним ім'ям Dr. Dre, опинився в реанімації через аневризми судини головного мозку.

Найбагатший музикант десятиліття потрапив у реанімацію

Dr. Dre / фото: Getty Images

За даними видання TMZ, популярний музикант перебуває в одній з лікарень Лос-Анджелеса і зараз його стан стабільний. Він звернувся до своїх фанатів і сказав, що з ним все добре, він йде на поправку і незабаром повернеться додому. Також він подякував своїм прихильникам за любов і підтримку. Лікарі поки не знають, що спровокувало крововилив, тому репер залишається в лікарні та проходить обстеження.

Відомо, що у 2019 році репер Dr. Dre, за даними журналу Forbes, був визнаний найбагатшим музикантом десятиліття. Його статки оцінювалися в 950 мільйонів доларів. Крім музики, репер також займався підприємництвом. У 2008 році він створив компанію Beats Electronics — виробника аудіообладнання високого класу. Це дітище приносило йому солідний дохід, а у 2014 році репер продав його компанії Apple за 3 млрд доларів, при цьому 25% з них дісталися особисто Drе.

Нагадаємо, в кінці червня 2020 року в мережі з'явилася інформація, що американський репер Dr. Dre розлучається зі своєю дружиною Ніколь після 24 років шлюбу. Від свого чоловік екс-кохана вимагає аліменти в розмірі 2 мільйонів доларів кожен місяць. Адвокати репера, який і так оплачує всі її витрати, намагаються довести суду абсурдність її претензій.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярного американського репера Ліл Яса, справжнє ім'я якого Олександр Марк Антоніо, застрелили після запису нового треку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини