Головна Новини Зірки персона Найдорожче весілля в 2020: одружився єдиний син відомої телеведучої
commentss НОВИНИ Всі новини

Найдорожче весілля в 2020: одружився єдиний син відомої телеведучої

Розкішне весілля відбулося в одному з елітних ресторанів під Києвом

12 жовтня 2020, 17:20 comments12769
Поділіться публікацією:

Зовсім недавно стало відомо, що Оксана Марченко погуляла на весіллі свого первістка. Вона одружила свого 23-річного сина Богдана, його обраницею стала дівчина на ім'я Катя. Про це пише видання lux.

Найдорожче весілля в 2020: одружився єдиний син відомої телеведучої

Оксана Марченко. Фото: segodnya

Син Богдан з'явився в шлюбі Оксани Марченко з бізнесменом Юрієм Коржем. Тому зовсім не дивно, що святкували весілля в одному з найдорожчих ресторанів під Києвом. Розважали гостей найяскравіші представники української сцени — Олег Винник, Вєрка Сердючка, Макс Барських, Світлана Лобода і гурт "Время и Стекло".

Наречена Катерина на своїй сторінці опублікувала кілька відео з дня весілля. Можна побачити, як Оксана Марченко танцює під хіти Вєрки Сердючки, а молоді запалюють під пісні Винника. А завершилася це яскрава подія пишним салютом, який гості зняли на відео.

Як повідомлялося, Оксана Марченко: "Кращі ліки для тіла — біг, а для душі — звернення до Бога". Відома телеведуча майже щодня тренується, не має упереджень щодо пластичних операцій за медичними показаннями і дотримується у своєму житті головного правила "Ніколи не здаватися! Я все зможу".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини