Головна Новини Зірки персона Найкрасивіші зірки за 40: хто став лідером рейтингу
commentss НОВИНИ Всі новини

Найкрасивіші зірки за 40: хто став лідером рейтингу

У рейтинг потрапили Дженніфер Еністон, Кім Кардашьян та Бекхеми

28 березня 2021, 18:20 comments1006
Поділіться публікацією:

Експерти б'юті-компанії Glowday провели опитування і з'ясували, яких світових знаменитостей старше 40 років вважають найкрасивішими.

Найкрасивіші зірки за 40: хто став лідером рейтингу

Хто очолив рейтинг найкрасивіших зірок за 40 (фото з відкритих джерел)

Лідером рейтингу виявилася 51-річна голлівудська красуня Дженніфер Лопес. Понад 38% опитаних жінок зазначили, що хотіли б після 50 років виглядати також шикарно як актриса. Слідом за нею в списку виявилася 52-річна зірка серіалу "Друзі" Дженніфер Еністон. Її фігура і зовнішній вигляд сподобалися 34% учасникам опитування. І замкнула трійку лідерів 40-річна Кім Кардашьян, за неї віддали свій голос 31% респондентів.

Крім того, до рейтингу найкрасивіших знаменитостей старше 40 років потрапив зірка фільму "Люди в чорному" Вілл Сміт (30%), британський дизайнер, екс-учасниця Spice Girls Вікторія Бекхем (28%), а також її чоловік Девід Бекхем, красунчик Бред Пітт, супермодель Наомі Кемпбелл, актор Том Круз і інші.

Відзначимо, що американська співачка та актриса Дженніфер Лопес ретельно працює над собою, щоб підтримувати своє тіло в тонусі. Зірка "Стриптизерок" дотримується правильного харчування, у неї завжди в холодильнику багато овочів і фруктів, а також зелені. На сніданок Лопес віддає перевагу зеленому фрешу.

Нагадаємо, що Дженніфер Лопес неодноразово звинувачували в тому, що вона робила пластичні операції, але знаменитість спростовує ці чутки й запевняє, що ніяких маніпуляцій зі своєю зовнішністю не скоювала.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що влітку 2020 року актриса Дженніфер Лопес запустила свій бренд косметичних засобів під назвою JLo Beauty. Її компанія пропонує покупцям не тільки косметику, але і засоби по догляду за шкірою і тілом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини