Головна Новини Зірки персона Названо ім’я акторки, яка зіграє Уїтні Х’юстон у біографічному фільмі
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо ім’я акторки, яка зіграє Уїтні Х’юстон у біографічному фільмі

Стрічка, заснована на реаліях життя відомої співачки, матиме назву «Я хочу з кимось танцювати»

16 грудня 2020, 20:15
Поділіться публікацією:

Головну роль у біографічній драмі про життя відомої в усьому світові співачки Уітні Х’юстон виконає британська акторка Наомі Екі. Ексклюзивну новину повідомив The Hollywood Reporter.

Названо ім’я акторки, яка зіграє Уїтні Х’юстон у біографічному фільмі

Наомі Екі покаже історію життя Уітні Х’юстон. Фото: Vanity Fair

Наомі Екі знімалася у франшизі "Зоряні війни" та є лауреаткою кінопремії BAFTA за роль у комедійній драмі "Кінець ї****го світу". Кар’єра дівчини розпочалася із популярного фантастичного серіалу "Доктор Хто". Її дебют прийшовся на епізод "Обличчя ворона" (Face the Raven). Безперечно, зйомки у біографічному фільмі про Х’юстон стануть однією із найвагоміших робіт Екі.

"Ми провели значну частину року у пошуках актриси, яка б могла зіграти Уітні Х’юстон. Наомі Екі вражала нас на кожному етапі процесу", — поділилася враженнями режисер фільму Стелла Мегі.

За її словами, Екі вдалося передати глобальний образ сценічної зірки, вправно поєднуючи його із людяністю і тонким відчуттям світу. Акторка змогла зворушити всіх, хто займався підбором акторського складу.

Байопік "Я хочу з кимось танцювати" планують випустити до Дня Подяки у 2022 році. Крім Стелли Мегі, над стрічкою працюватиме Ентоні МакКартен, автор сценарію фільму "Богемська рапсодія", у якому розповідається історія гурту Queen.

Також у створенні фільму допомагатиме компанія Уітні Х’юстон. Зокрема повідомляється про надання дозволу використовувати записи голосу відомої співачки.

Довідково. Уітні Х’юстон — одна із найвідоміших американських темношкірих співачок. Неабияку славу їй принесла зйомка у фільмі "Охоронець", для якого Х’юстон ще й записала саундтрек. Пісню I Will Always Love You знають в усьому світі. На жаль, життя поп-зірки було коротким: вона померла у віці 48 років, втопившись у ванній готелю. Вважається, що Х’юстон зловживала алкоголем і наркотиками, що і призвело до трагедії.

Раніше "Коментарі" вже повідомляли про підготовку до зйомок фільму про Уітні Х’юстон.

Також портал інформував, що у листопаді 2020 року в Лос-Анджелесі загинув пасинок відомої співачки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини