Головна Новини Зірки персона Не дуже здоровий: український співак вперше розповів, чому не пішов на фронт
commentss НОВИНИ Всі новини

Не дуже здоровий: український співак вперше розповів, чому не пішов на фронт

Валерій Харчишин оформив "білий квиток"

26 липня 2023, 21:25
Поділіться публікацією:

Відомий виконавець Валерій Харчишин   вперше   сказав, що оформив "білий квиток", щоб  не попасти під мобілізацію. Проблемою  для нього є те, що в  співака видалено кілька органів.

Не дуже здоровий: український співак вперше розповів, чому не пішов на фронт

Валерій Харчишин (фото з відкритих джерел)

Як  розповів Харчишин, він не є   здоровим чоловіком. Співак зазначив, що  можливо  і не розповів про це, адже до нього, як до  публічної особи, проявляється чимало уваги, але співгромадяни  питають, чому він не йде  воювати за свою  країну на війну.

Відповідаючи на запитання  представників YouTube-каналу "Розмова" він зізнавсь, що  мав бажання поїхати за кордон, але  Міністерство культури  йому відмовило. Тому  співак   прийняв рішення домовитись з військовослужбовцями, щоб  мати  шанс  виїжджати, як водій  гуманітарних вантажів.

До цього ж, Харчишин  також — багатодітний батько, але артист  не оформив  для себе цю  пільгу,  тому його  поїздка за кордон  є неможливою.

"Я, по суті, не повинен про це говорити... Колись було ДТП, у мене немає певних органів. Я насправді не дуже здорова людина. Тому я міг би оформити цей статус давно. Я цього не робив, тому що не було часу і мені не потрібен цей статус, що принижує мене. Тепер на кордоні я з цим "білим квитком"", — підсумував  співак.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те,  де проходить службу популярний артист. Відомий виконавець  Віталій Козловський  в ці дні не за допомогою пісні, а, взявши зброю до рук,  захищає  свою країну. Вчора  співак  проінформував, що вже  замінив мікрофон на автомат. Сім днів  тому  Віталій мав на  руках повістку, потім   пройшов військово-лікарську комісію і  почав чекати відправлення до   військової  частини. Зараз вже відомо, де  Козловський  проходитиме службу.


 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини