Головна Новини Зірки персона Отримав повістку і пішов на фронт: де проходить службу популярний артист
commentss НОВИНИ Всі новини

Отримав повістку і пішов на фронт: де проходить службу популярний артист

Віталій Козловський вже готовий захищати Україну від окупантів

22 червня 2023, 21:50
Поділіться публікацією:

Відомий виконавець  Віталій Козловський  в ці дні не за допомогою пісні, а, взявши зброю до рук,  захищає  свою країну. Вчора  співак  проінформував, що вже  замінив мікрофон на автомат.

Отримав повістку і пішов на фронт: де проходить службу популярний артист

Віталій Козловський (фото з відкритих джерел)

Сім днів  тому  Віталій мав на  руках повістку, потім   пройшов військово-лікарську комісію і  почав чекати відправлення до   військової  частини. Зараз вже відомо, де  Козловський  проходитиме службу.

Про це проінформував  його теперішній  колега — український військовий  Харитін Старський. На  власній сторінці  в соціальних мережах він оприлюднив знімок з  артистом у військовому камуфляжі  і підтверджує, що  Віталій не робив спроб  ухилитися від того, щоб  виконати свій обов'язок  перед країною, і зараз проходить службу  в Нацгвардії України "Рубіж", в складі  бригади швидкого реагування.

"Що вам сказати, друзі. Козаченько слово тримає, отримав повістку — пішов у армію. Дали АК та й відправили на полігон (навіть з потяга в Нацгвардію знімать не довелося)", -  розповів Харитін  Старський.

При цьому,  Козловський  теж поділився звісткою в соціальній мережі, що вже людина військова — прибув в розпорядження частини, має військовий квиток і жетон, який, використовуючи сленг військовослужбовців, називають "смертником".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий співак показав себе зі зброєю в рукахВідомий виконавець  Віталій Козловський  сім днів  тому отримав повістку, потім він   пішов до працівників   військкомату та проходив військово-лікарську комісію. Далі Козловський  пропав зі зв’язку та подальших контактів,  очікуючи  відправлення  до військової  частини. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини