Головна Новини Зірки персона Не впізнати: зірка "Татусевих дочок" кардинально змінила імідж
commentss НОВИНИ Всі новини

Не впізнати: зірка "Татусевих дочок" кардинально змінила імідж

Артистка і раніше експериментувала зі своєю шевелюрою, але на цей раз зважилася на екстремально коротку стрижку

29 січня 2021, 20:01
Поділіться публікацією:

Зірка "Татусевих дочок" Мирослава Карпович зважилася на сміливий експеримент зі своєю зовнішністю. Так, на своїй сторінці в соціальних мережах вона опублікувала знімок, на якому її не відразу можна впізнати. Дівчина постриглася "під хлопчика" і поголила скроні.

Не впізнати: зірка "Татусевих дочок" кардинально змінила імідж

Мирослава Карпович. Фото: news-term.net

34-річна Мирослава розмістила результати кардинального перевтілення в особистих Instagram-сторіс. Знаменитість позує толстовці універсального розміру, джинсах і кедах. Зверху вона одягла коричневу дублянку.

"Коси збрила ... Пацанчик", — підписала фотографію Карпович.

Не впізнати: зірка ”Татусевих дочок” кардинально змінила імідж - фото 2

Це вже не перший раз, коли артистка експериментує зі своїм іміджем. Колись у неї було волосся середньої довжини, з каре і навіть зі стрижка "під горщик".

Мирослава Карпович є російською актрисою театру і кіно, телеведучою і моделлю. Слава і любов глядачів прийшли до неї після зйомок в сіткомі "Татусеві дочки", де вона зіграла одну з головних ролей — старшу дочку Марію Васнєцову.

Як повідомляло видання "Коментарі", зірка "Татусеві дочок" поділилася з шанувальниками черговим пікантним фото. Зірка "Татусевих дочок" Мирослава Карпович, якій ЗМІ приписують роман з актором Павлом Прилучним, опублікувала на своїй сторінці в соціальних мережах свіжий знімок. Шанувальники миттєво відреагували на сміливий образ акторки, написавши, що новий наряд їй дуже личить.

Так, відповідну фотографію 34-річна зірка розмістила в Instagram. На ній вона постала в відвертому боді, яке вигідно підкреслило її чудову фігуру. Також на ній були балетки і білі гольфи. Сам знімок вийшов чорно-білим, через що образ Карпович здається ще холоднішим і впевненішим, згодні?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини