Головна Новини Зірки персона "Нехай живе місяць без грошей": Кошовий зізнався, скільки грошей дає своїй дружині
commentss НОВИНИ Всі новини

"Нехай живе місяць без грошей": Кошовий зізнався, скільки грошей дає своїй дружині

Телеведучий чесно відповів на поставлене запитання

1 грудня 2020, 19:52
Поділіться публікацією:








Український телеведучий і комік зізнався, хто в їхній родині займається розподілом бюджету і скільки грошей він дає своїй дружині.

"Нехай живе місяць без грошей": Кошовий зізнався, скільки грошей дає своїй дружині

Євген Кошовий. Фото: dynamo.kiev.ua

Виявилося, що Євген не любить, коли встановлюється певний "ліміт" у витратах, тому він повністю довіряє всі свої гроші дружині. Цим зізнанням він поділився в своєму інтерв'ю для шоу "Ж F * CKTOR" на YouTube.

"У мене в родині немає такого, що я даю якусь енну суму грошей дружині. І якщо вона її витратила — нехай живе місяць без грошей. У мене такого немає. Це як взагалі називається? Це що, по-чоловічому? У нас так: скільки заробив — поклав. Треба дружині щось — бери! " — розповів Кошовий.

Крім того, телеведучого запитали, чи є у них в сім'ї загальний сімейний бюджет. На що той відповів, що таке у них не практикується. У їхній родині прийнято брати гроші, коли потрібно, не обмежуючи себе у витратах.

Зірка "95 кварталу" також заявив про те, що категорично не сприймає, коли чоловік просить гроші у своєї жінки. Він упевнений в тому, що бюджет чоловіка — це сімейний бюджет, а бюджет дружини — це тільки її.

"Все, що заробила вона — її. Я ніколи в житті не попрошу у неї грошей. Нема такого поняття, що жінка повинна забезпечувати чоловіка. Він що, альфонс?" — емоційно запитав Євген.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Євген Кошовий кардинально змінив імідж. Популярний український комік вирішив скористатися карантином для того, щоб поекспериментувати зі своєю зовнішністю. Кошовий заявив, що перестав голитися, а також хоче знову відростити волосся.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини