Головна Новини Зірки персона Несподіваний вибір: ким хоче стати син Наташі Корольової і Тарзана
commentss НОВИНИ Всі новини

Несподіваний вибір: ким хоче стати син Наташі Корольової і Тарзана

Корольова заявила, що дуже важливо довіряти своїм дітям і не варто занадто повчати їх

24 грудня 2020, 20:57 comments2069
Поділіться публікацією:

Виконавиця Наталя Корольова вирішила не тримати інтригу і розповіла на своїй сторінці в соціальних мережах, ким же хоче стати її 18-річний син Архип.

Несподіваний вибір: ким хоче стати син Наташі Корольової і Тарзана

Наташа Корольова. Фото: mk.ru

Відповідний пост знаменитість опублікувала в своєму Instagram, прикріпивши спільне сімейне фото зі спадкоємцем. Співачка написала, що Архип вибрав для свого професійного розвитку нетиповий напрямок — в майбутньому він хоче стати японістом. Ще будучи підлітком хлопчик сильно зацікавився японською культурою, тому має намір пов'язати своє життя з цією рідкісною професією.

Несподіваний вибір: ким хоче стати син Наташі Корольової і Тарзана - фото 2

"Що робити, якщо твій син японіст? У підлітковому віці Архип дуже захопився японськими мультиками. Мені вони завжди здавалися трохи дивними, я навіть намагалася заборонити йому їх дивитися. Поступово я стала помічати, що він дивиться їх уже не російською, а на японській. Потім у нас стали з'являтися різні атрибути японської культури: забавні "ваблячі коти", дзвіночок Фурин, маски, віяло, посуд ... А потім Архип вирішив вступити до ВШЕ на японіста і тепер його дитяче захоплення стане рідкісною, але такою захоплюючою професією!", — написала Корольова.

Зірка додала, що потрібно вчитися довіряти своїм дітям, а не постійно мучити їх моралями. Адже діти і самі прекрасно розбираються в тому, що вони хочуть отримати від свого життя, а батьки повинні підтримувати будь-який їхній вибір.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Наташа Корольова пояснила, чому Тарзан її зрадив. У вересні цього року Тарзан — чоловік популярної артистки Наташі Корольової публічно заявив, що змінив своїй дружині з іншою жінкою, підкресливши, що його "розвели". Після скандалу, Наташа Корольова в бесіді з психологом Аллою Занімонец спробувала пояснити таку поведінку свого чоловіка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини