Головна Новини Зірки персона «Несподівано було»: Ольга Фреймут про свій виліт з «Танців з зірками»
commentss НОВИНИ Всі новини

«Несподівано було»: Ольга Фреймут про свій виліт з «Танців з зірками»

Ведуча поділилася враженнями від участі в шоу

3 листопада 2020, 15:57
Поділіться публікацією:

Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут взяла участь в програмі "Танці з зірками" на каналі 1 + 1, в якій її партнером став Ілля Падзіна. І треба зазначити, що вона досить непогано впоралася з цим завданням, адже протрималася до 10 прямого ефіру.

«Несподівано було»: Ольга Фреймут про свій виліт з «Танців з зірками»

Ольга Фреймут. Фото: rbc.ua

Так, Ольга вирішила поділитися з шанувальниками, які ж у неї залишилися враження після участі в даному проекті.

"Жити за принципом фокстроту: в обіймах надійного партнера; робити широкі і сміливі кроки; високо і гордо тримати голівоньку, не дивлячись на всі перипетії. Друзі, дякую Вам за те, що так голосували — несподівано було дотанцювати до 10 ефіру"- написала знаменитість в своєму Instagram.

Зірка подякувала всім, хто голосував за неї, адже це дійсно дуже цінно. Фанати написали в коментарях під публікацією, що все одно вона залишиться для них найяскравішою і найталановитішою учасницею шоу.

Відомо, що в останньому ефірі учасники проекту помінялися партнерами. Фреймут танцювала фокстрот з Дмитром Дікусаром, який судді назвали найкращим танцем за весь ефір. Але навіть це не змогло врятувати ведучу від вильоту.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Фреймут поділилася складнощами участі в "Танцях з зірками". Вона не стала приховувати від шанувальників, наскільки складно їй дається участь в цьому проекті. Самба виявилася для неї справжнім випробуванням — ведуча готова була умовити свого партнера покинути шоу. Але після виснажливих і довгих тренувань, Фреймут вирішила, що потрібно продовжувати розпочате і не відступати. Через 7 днів важких репетицій, пара вийшла на паркет і станцювала самбу. Ольга зізнається, що запам'ятала лише малу частину, тому показала глядачам окремий ескіз танцю, але не все задумане хореографом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини