Головна Новини Зірки персона "Неймовірна моя Лідочка!": Каменських зворушливо привітала маму з днем народження
commentss НОВИНИ Всі новини

"Неймовірна моя Лідочка!": Каменських зворушливо привітала маму з днем народження

Мама відомої співачки сьогодні відзначає 65-річчя

6 листопада 2020, 16:51
Поділіться публікацією:

Популярна українська виконавиця на своїй сторінці в соціальних мережах повідомила, що у її самої близької і рідної людини сьогодні день народження. Так, Настя не пошкодувала ласкавих слів і зворушливо привітала маму зі святом.

"Неймовірна моя Лідочка!": Каменських зворушливо привітала маму з днем народження

Настя Каменських. Фото: championat.com

"Яке щастя, що саме ти — моя Мама! Добра, весела, красива, сучасна, любляча, неймовірна, моя Лідочка! Я вітаю тебе з твоїм днем народження! Єдине, що я тобі бажаю — це здоров'я! Щоб ти прожила ще багато багато років! Все інше ми організуємо. Я тебе люблю", — написала знаменитість.

Каменських опублікувала милий сімейний знімок, на якому вони з мамою стоять в обнімку і щиро посміхаються. Варто зазначити, що артистка сильно схожа на свою маму, адже у неї таке ж розкішне кучеряве волосся.

Долучилися до привітань і фанати співачки, побажавши її мамі міцного здоров'я, а також великого щастя і багато-багато любові. Відомо, що Лідія сьогодні відзначає своє 65-річчя. І цілком очевидно, що іменинниця виглядає молодою і щасливою, а роки йдуть їй тільки на користь.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Настя Каменських зізналася, що допомагає їй завжди виглядати красиво. Ефектна представниця українського шоу-бізнесу завжди має доглянутий і чудовий вигляд. А все тому, що у Насті є кілька б'юті-секретів, які допомагають їй залишатися красивою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини