Головна Новини Зірки персона Неймовірна русалка: Леся Нікітюк повеселила шанувальників кумедним фото з відпочинку
commentss НОВИНИ Всі новини

Неймовірна русалка: Леся Нікітюк повеселила шанувальників кумедним фото з відпочинку

Леся Іванівна позує в купальнику, а її ноги прикриті смачним шматком риби

14 жовтня 2020, 14:05
Поділіться публікацією:

Популярна українська телеведуча не перестає дивувати своїх шанувальників. На цей раз вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram забавне фото з відпочинку, яке за кілька годин зібрало тисячі лайків. Про це пише видання 24tv.

Неймовірна русалка: Леся Нікітюк повеселила шанувальників кумедним фото з відпочинку

Леся Нікітюк. Фото: 24tv.ua

Леся не боїться виставляти напоказ смішні фото, тому регулярно радує своїх фанатів. Так, на знімку вона позує в купальнику, а її ноги прикриті величезним шматком риби. Таке сміливе рішення моментально перетворило Нікітюк в русалку.

Відомо, що зараз телеведуча відпочиває в Туреччині. Вона вирішила не втрачати час даремно, і затіяла на своїй сторінці розіграш. Переможець зможе виграти безкоштовну путівку на двох.

Неймовірна русалка: Леся Нікітюк повеселила шанувальників кумедним фото з відпочинку - фото 2

"Лайкати цей пост, відзначайте в коментарях людини, з яким би хотіли відпочити і через 24 години я виберу переможця. Не дякуйте! Ви можете залишити смішні фотки", — написала Леся.

Нагадаємо, Леся Нікітюк похвалилася стильним осіннім образом. Телеведуча опублікувала кілька фотографій на тлі гарної локації, де позує в легкій довгій сукні з квітковим принтом і ефектним розрізом, який ідеально підкреслює її стрункі довгі ноги. Свій образ вона доповнила класичним тренчем бежевого кольору, високими чобітьми, легким укладанням і аксесуарами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини