Головна Новини Зірки персона Нікіта Добринін розповів, що чіпляє чоловіка при знайомстві з дівчиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Нікіта Добринін розповів, що чіпляє чоловіка при знайомстві з дівчиною

"Холостяк" відкрив кілька секретів

15 вересня 2020, 17:52
Поділіться публікацією:

Ведучий вирішив написати про це на своїй сторінці в Instagram. У повідомленні він розповів, що не любить лізти в чужі стосунки і давати будь-які поради. Але, все ж, вирішив поділиться з шанувальниками, на які моменти чоловік звертає увагу при знайомстві з протилежною статтю.

Нікіта Добринін розповів, що чіпляє чоловіка при знайомстві з дівчиною

Нікіта Добринін. Фото: viva

Нікіта зазначив, що вкрай важлива мова дівчини і її голос. Тому що це одне з перших, що ти бачиш і чуєш, спілкуючись з новою людиною. Також він переконаний в тому, що для розвитку здорових романтичних стосунків повинні бути спільні точки дотику. Однакові погляди на життя, смаки на їжу і фільми, любов до подорожей — це все, що може входити в цей список. Головне, щоб це було цікаво і чоловікові, і жінці.

Добринін також підкреслює, що у дівчини обов'язково повинно бути почуття гумору. Адже це дозволить дізнатися більше про її інтелектуальні здібності. Жарти, над якими людина сміється, демонструють і її інтелект, впевнений ведучий.

Нова знайома також повинна не акцентувати увагу на своїх недоліках. Адже якщо вона дійсно сподобається чоловікові, то він їх навіть не помітить.

Уміння підтримати бесіду — одне з ключових якостей. Нікіта каже, що з розумною дівчиною ніколи не буває нудно, її не соромно познайомити зі своїми друзями.

Закінчив свій список Добринін тим, що написав, наскільки важливо підтримувати і розуміти свого партнера. І бути поруч в той момент, коли йому це дуже потрібно.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, просто "не помітив": Микита Добринін і Даша Квіткова потрапили в ДТП.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини