Головна Новини Зірки персона "Ноги краще, ніж у Каменських": Влад Яма здивував фанатів жіночим образом
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ноги краще, ніж у Каменських": Влад Яма здивував фанатів жіночим образом

Яма в соціальній мережі оприлюднив фотографію, яка викликала небувалий ажіотаж серед користувачів

26 жовтня 2020, 18:10
Поділіться публікацією:

Популярний український хореограф частенько ділиться зі своїми шанувальниками особистими фотографіями, збираючи безліч лайків і коментарів. На цей раз він здивував фанатів яскравим знімком, на якому позує в короткій жіночій сукні і колготках у сітку, передає видання newsyou.

"Ноги краще, ніж у Каменських": Влад Яма здивував фанатів жіночим образом

Влад Яма. Фото: pravda.if.ua

Так, опублікований кадр викликав справжній фурор серед підписників танцюриста. Відомо, що 24 жовтня на каналі 1 + 1 вийшов новий випуск розважального шоу "Маскарад". У програмі зірки українського шоу-бізнесу приміряють на себе нові наряди, за якими ховається конкретний персонаж. Владу Ямі дісталася роль Насті Каменських, з якою він чудово впорався.

”Ноги краще, ніж у Каменських”: Влад Яма здивував фанатів жіночим образом - фото 2

Варто зазначити, що крім ефектного жіночого вбрання, Яма також не побоявся приміряти блискучі босоніжки на невеликому каблуці. А доповнив свій образ він довгими кучерями.

Шанувальники просто не могли не оцінити такого сміливого експерименту, тому засипали Влада компліментами. Деякі навіть порівняли його з Каменських, написавши, що його ноги навіть краще, ніж в української артистки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Влад Яма вперше показав обличчя сина. Зірковий хореограф взяв сина на проект, щоб той допомагав йому вгадувати, хто з зірок сховався за яскравим костюмом вигаданого персонажа. Варто зазначити, що Леон охоче погодився допомогти татові в цій нелегкій справі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини