Головна Новини Зірки персона Нова інформація про стан здоров’я Мадонни: не може встати з ліжка
commentss НОВИНИ Всі новини

Нова інформація про стан здоров’я Мадонни: не може встати з ліжка

Після госпіталізації та виписки з лікарні стан здоров’я Мадонни не покращується.

2 липня 2023, 14:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Після ускладнень під час виснажливих тренувань стан здоров’я Мадонни не стає кращим. Відома співачка не може встати з ліжка та блює. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання TMZ.

Нова інформація про стан здоров’я Мадонни: не може встати з ліжка

Американська співачка Мадонна. Фото з відкритих джерел

Мадонна у кінці червня була госпіталізована, через те, що втратила свідомість у своїй квартирі в Нью-Йорку. Співачка інтенсивно готувалась до свого нового музичного туру "Celebration Tour", який мав стартувати 15 липня з канадського міста Ванкувер. Партнери та колеги вказують, що 64-річна співачка виснажливо готувалась по 12 годин на день до свого шоу.

Виявилось, що Мадонна була госпіталізована через серйозну бактеріальну інфекцію, однак після тимчасового покращання зірку виписали додому. Видання TMZ стверджує, що згодом стан зірки погіршився.

"Мадонна нестримно блює і більше не встає з ліжка. Вона досі бореться з наслідками хвороби. Інфекція завдає шкоди її тілу", — повідомляє видання про стан співачки.

Інсайдери TMZ вказують, що Мадонна страждала від хвороби понад місяць до госпіталізації, однак тримала це в таємниці, щоб не скасовувати свій тур. Проте, тепер багаторічний менеджер Мадонни Гай Осірі повідомив, що "Celebration Tour" призупинений, поки стан здоров’я зірки не покращиться.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що британський актор вийшов у гори кілька місяців тому та зник. Туристи в цьому районі знайшли людські останки. Слідчі ідентифікували їх та підтвердили смерть актора.

Також "Коментарі" писали, що данська королева відмовилась від шкідливої звички з якою жила з 17 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини