Головна Новини Зірки персона Новий Джеймс Бонд: названо головного претендента на роль (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий Джеймс Бонд: названо головного претендента на роль (ФОТО)

У нових серіях бондіани "агента 007", за інформацією ЗМІ, зіграє молодий актор, який змінить на цій посаді Деніала Крейга.

2 грудня 2022, 00:10 comments1674
Поділіться публікацією:

Джеймс Бонд — це головний персонаж романів британського письменника Яна Флемінга та фільмів, знятих за ними. Він відважний та сміливий агент MІ-6, шпигун Секретного агентства МІ-6, також відомий під кодовим ім'ям "агент 007".

Новий Джеймс Бонд: названо головного претендента на роль (ФОТО)

Новий Джеймс Бонд/ Фото: instagram.com

Серія фільмів про Джеймса Бонда називається "бондіаною" і є однією з найтриваліших серій фільмів в історії. З 1962 по 2021 вийшло 25 фільмів, а франшиза принесла її творцям більше 7 млрд доларів США, ставши третім за успішністю кіносеріалом в історії.

З 2006 до 2021 року Бонда на екранах втілював голлівудський актор Деніел Крейг. Продюсери франшизи вирішили зайти заміну Крейгу, але до кінця не визначилися з актором, який зіграє головну роль.

За попередніми даними, творці планують покликати у продовження картини більш молодшого актора. Так, на роль нового Бонда розглядалися кандидатури таких зірок, як Том Харді, Ідріс Ельба та Джеймс Нортон. Однак, за інсайдерською інформацією The Sun, у продовженні бондіани головну роль зіграє британський актор Аарон Тейлор-Джонсон, якому на даний момент виповнилося 32 роки.

Новий Джеймс Бонд: названо головного претендента на роль (ФОТО) - фото 2

Актор Аарон Тейлор-Джонсон став всесвітньо відомим завдяки головній ролі у біографічному фільмі "Стати Джоном Ленноном". За гру в цій стрічці Тейлор-Джонсон був удостоєний у 2009 році звання "Найкращий виконавець головної чоловічої ролі" за версією British Independent Film Awards. Окрім цього актора можна помітити в картинах "Месники: Ера Альтрона" та "Швидше за кулю" з Бредом Піттом у головних ролях.

Цікаво, що відмінними рисами Джеймса Бонда є: авантюризм, рішучість, націленість на силове вирішення конфліктів, а також риси справжнього плейбою — пристрасть до жінок, азартних ігор і дорогих гоночних автомобілів. Також він затятий курець і поціновувач вишуканого алкоголю.

Раніше "Коментарі" писали, що Netflix показав трейлер "Піноккіо" від Гільєрмо дель Торо. Відома і багатьма улюблена історія набуває незвичайного візуального втілення.

Читайте також: Кіану Рівз на висоті: вийшов дебютний трейлер бойовика "Джон Вік — 4". Довгоочікуване продовження серії епічних бойовиків про супер-кілера на прізвисько Баба-Яга має вийти на екрани 24 березня 2023 року.

Новий Джеймс Бонд: названо головного претендента на роль (ФОТО) - фото 3




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини